ANNONS
Integritet på Tailsweep

Stöttning med julklappar från Jollyroom

/

I annonssamarbete med Jollyroom

Vi närmar oss julen vilket på många sätt är en underbar och mysig högtid. Julen för mig innebär kärlek, glädje och värme och jag har under mitt liv haft julklappar som en självklar del av julafton. Även mina barn.

3604E653-393A-414F-BA71-18B217AD0232

Jag vet att självklarheten kring julklappar inte alls är en självklarhet för alla, att långt ifrån alla har möjlighet att ge något till sina barn. Så därför är jag så glad att jag i samarbete med Jollyroom har fått möjligheten att hjälpa några av dessa familjer.

Om du vet någon familj som behöver hjälp eller om du själv är en av de som behöver stöttning inför jul, lämna en kommentar på mitt blogginlägg👇🏼.

Tyvärr kommer vi ju inte kunna hjälpa alla även om vi såklart önskar det, men genom det här samarbetet kommer tre barnfamiljer att få fina julklappar till sina barn i jul. Det gör mig så glad och på måndag när jag väljer ut tre familjer så kommer jag att be om info om barnen (antal, ålder, kön, intressen) så att Jollyroom kan skräddarsy samt skicka iväg klapparna så att de hittar hem innan jul. 

Glöm inte bort att kommentera med en mailadress som jag kan nå dig via måndag 29e november♥️.

88ADE563-B43B-430E-B459-154EC1CAE9DF

-Skulle du också vilja bidra till en bättre jul? Hos Giving People kan alla som vill hjälpa familjer som inte har råd med julklappar och julmat genom att köpa en julklapp/kasse direkt i deras gåvoshop . Eller så kan man stötta familjer som dyker upp på deras facebooksida och hjälpa med att köpa julmat eller julklappar enligt önskemål.

53

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00