ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Stronger

Passa på att fynda dina favoriter från Stronger

/

I annonssamarbete med Stronger

Just nu pågår Black Week som leverarar grymma erbjudanden hela veckan hos Stronger!Det är årets största rea och det är nu man ska slå till för att haffa sina favoriter för en billigare peng. Du känner säkerligen redan till Stronger men det är ett svenskt märke som tar fram funktionella och snygga träningskläder. Och ja-Stronger fraktar världen över!

Jag har tagit fram tre looks med plagg som jag har haft sedan innan. Vissa plagg har hängt med mig i flera år och är riktigt sådana nostalgiska-favoritplagg. Samtliga plagg finns hos Stronger med förmånliga Black Week erbjudanden.

Mitt första look kommer ur kollektionen ”Hero 3”. En kollektion som är utformad efter total rörelsefrihet och skapta efter performance. Dessa plagg ska man alltså KÖTTA i!

”Stardust High Waist Tights” är gjorda i ett material för att svettas i. Hur läckra? Älskar Strongers stora utbud i både mönstrade och mer diskreta plagg.

mlmedia_stronger_paula-3520

Även sport-toppen är gjord för att svettas i och döljer en passformad kupa som ger behagligt stöd.

mlmedia_stronger_paula-3505

Matchar hela looken med en snygg croppad, svart t-shirt

mlmedia_stronger_paula-3522

Dessa djungeltights var mina absolut första ”fintights”. Jag minns när jag jag bar dom i träningen allra första gången.. Jag kände mig SÅ läcker.

MLmedia_Paula_Stronger-0942

Matchar tightsen med en riktig klassiker från Stronger- Signature Zip Jacket

MLmedia_Paula_Stronger-0959

Det här är en sådan långärmad jacka som funkar att styla till alla typer av träningskläder men också i vardagen. Jag personligen älskar den här typen av långärmad tröja/jacka för det funkar utmärkt att springa i dom när det är kallare ute.

Bär givetvis en matchande sport topp under 

MLmedia_Paula_Stronger-0953

Min sista look är också en klassiker. Jag har älskat dom här Buddha tightsen i flera år och använder dom mycket i vardagen. Tillverkade i ett skönt melange-tyg och har ett stabilt midjeband.

4BE6D63F-53E1-425B-9E03-34B61C8663B7

Rockar med den här vita turtleneck tröjan som också är ett signaturplagg hos Stronger.Den har verkligen allt! Strechig och tillverkad i ett snabbtorkande tyg vilket gör även denna perfekt att springa i.

Många fina detaljer

MLmedia_Paula_Stronger-0984
MLmedia_Paula_Stronger-0987

//Passa på att fynda dina favoriter till ett bättre pris just nu under Strongers Black Week!

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00