ANNONS

Mina julklappstips för barn 5 till 10 år

/

I annonssamarbete med Jollyroom

Julafton närmar sig… Den sagolika dagen som nog är många barns absoluta favoritdag. Förväntningen, spänningen och julklapparna. Jag är en sådan som gillar att ha klapparna klara i god tid för att minimera julstressen. Här kommer återigen ett inlägg med mina bästa julklappstips för barn mellan 5 till 10 år från Jollyroom.

– Jollyroom har Nordens största sortiment på produkter för barnfamiljen och min kod PAULA10 ger dig 10 % rabatt på leksaker till och med tisdag 16e november ( kan ej kombineras med andra erbjudanden).

Jag har omsorgsfullt och noga tagit ut mina tips. Givetvis har mina döttrars intressen speglat tipsen och det första som slog mig var att deras intressen inte har växlat särskilt mycket under de gångna året. Deras intressen har snarare växt.

MLmedia_Paula_Jollyroom-1764

-Adventskalendrar

Det är mysigt att ha en adventskalender som låter en räkna ner dagarna till julafton. Molly har blivit ett riktigt Harry Potter fan så en Harry Potter adventskalender passar henne utmärkt. Leonore och andra sidan är mer intresserad av hästar så denna Hourse Club adventskalender passar alla flickor och pojkar som älskar hästar.

MLmedia_Paula_Jollyroom-1690

-Spel och Pussel

Vi har ett helt skåp här hemma med roliga spel och pussel. Tidigare i höstas gav vi oss på en utmaning att pussla ihop ett pussel med hela 500 bitar. Det är mysigt att samlas vid sällskapsspel och jag hoppas att spelandet kommer att fortsätta även när våra döttrar blir vuxna. Ett av mina favoritspel är ”När då då?”.

Spel som kommer att komma i klapparna i år är ”Bamse och vulkanön”. Ett äventyrsspel där vännerna måste ta sig förbi hinder, lösa en del problem och vara med om ett vulkanutbrott. Spelet är rekommenderat från 5 år. 

MLmedia_Paula_Jollyroom-1692

Molly har lärt sig schack i skolan. Jag har aldrig lärt mig schack så ser framför mig hur hon kommer att lära mig att spela schack i mellandagarna.

MLmedia_Paula_Jollyroom-1694

Ubongo är ett klurigt och utmanade spel. De kommer med olika svårighetsgrader så det passar hela familjen. Ubongo utsågs till årets familjespel 2009 så jag ät taggad på att få spela!

MLmedia_Paula_Jollyroom-1699

-Rita & Pyssla

Vi målar och ritar mycket här hemma. Pennorna ur förra årets målarlåda är sedan länge torra och oanvändbara.

MLmedia_Paula_Jollyroom-1702

I den här vackra målarlådan i vackert trä finns 24 vattenfärger, 24 pastellkritor, 60 kritor, 24 färgpennor och fler tillbehör för att rita och måla.

MLmedia_Paula_Jollyroom-1704

Allt den lilla konstnären behöver i en lyxig trälåda!

MLmedia_Paula_Jollyroom-1709

En pokémon målarbok till Molly…

MLmedia_Paula_Jollyroom-1713

Och en målarbok med drömhästar från Miss Melody till Leonore.

MLmedia_Paula_Jollyroom-1716

Leonore älskar verkligen produkterna från Miss Melody just för att det är vackra hästar som man kan färglägga men också pyssel med klistermärken.

MLmedia_Paula_Jollyroom-1719
MLmedia_Paula_Jollyroom-1720

Båda två får också varsin desig/pysselbok från TOPModel. 30 sidor att designa, skapa och färglägga. Perfekt för oss som kommer att befnna oss i Sälen över jul. Då har dom sysselsättning medan vi stökar med pjäxor, blöta vantar och dylikt.

MLmedia_Paula_Jollyroom-1722

Leonore har sedan skolstart önskat sig ett eget pennfodral som hon kan ha i sitt rum i sitt skrivbord. Ett pennfodral som hon inte behöver dela med syrran  och det blev den här fina, glittriga som också kommer ifrån TOPModel.

MLmedia_Paula_Jollyroom-1725
MLmedia_Paula_Jollyroom-1727

Här kommer en gemensam julklapp- Ett slime labb från Alga! Massor med slime som man kan hitta på roliga experiment med. Enklare utrustning kommer med för att utmana barnen att testa egna idéer. Perfekt sysselsättning dagarna efter stormen, när man bara vill landa hemma efter julen.

MLmedia_Paula_Jollyroom-1729

-Lego

Intresset för Lego har växt under årets gång. Barnen har varsin väggfast hylla i deras rum där allt lego byggande står fint uppradat. Det finns ingen mer plats på hyllorna så det blir en nöt för oss att knäcka. Vi får sätta upp mer hyllor i barnens rum innan jul!

MLmedia_Paula_Jollyroom-1736

Båda har fastnat för varsin legokategori. Molly älskar legot från Harry Potter och Leonore har fastnat för ”Lego Friends”. Leonore får en veterinärambulans i julklapp och Molly får Hogwartsexpressen.

-Väskor

Jollyroom har som sagt Nordens bredaste utbud på produkter för barnfamiljen. Utbudet på ryggsäckar och väskor är enormt. När Molly skulle åka på kollo i somras sa hon att hon önskade sig en egen resväska. Det önskningen noterade jag och jag tror att hon kommer att bli superglad över denna resväska.

MLmedia_Paula_Jollyroom-1742

En medelstor väska som passar utmärkt för en veckas semester. Den sväljer 36 L och är utrustad med ett kombinationslås och har lättrullade hjul. Jag är helt övertygad om att denna väska kommer att hänga med Molly i sommar när hon återigen reser iväg på kollo.

Leonore får en  leopard ryggsäck från favoriten Nordbjørn. . Huvudfacket är rymligt och ger gott om plats för böcker, block och kläder.

MLmedia_Paula_Jollyroom-1746

Detta var mina julklappstips för barn 5 till 10 år från Jollyroom. Glöm inte bort att min kod PAULA10 ger dig 10 % rabatt på leksaker till och med tisdag 16e november ( kan ej kombineras med andra erbjudanden).

MLmedia_Paula_Jollyroom-1761
10
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00