ANNONS

Onsdagsstatus

/

Godmorgon onsdag,

Igår kände jag mig så dränerad på energi efter den här dialogen.

F577ABE2-DB63-4785-B97F-9271B65D818D

Visserligen var det precis innan middagen och med mat i magen kunde jag återigen få distans.

Så här – Jag skiter fullständigt i om jag inte gillas utav alla. Det är ett orimligt mål. Men dom jag inte gillar tar jag avstånd från för att spara på min egen energi. Personligen så tyckte jag att min text gällande att tala illa om en medförälder visade vems sida jag stod på. Hela texten var vinklad till att jag står på barnens sida.

Hade en liknade konversation innan helgen med någon som inte på det trevligaste sättet argumenterade för att vi inte ska skaffa en hund. Hen menade på att vår livsstil inte passar en hund. Men varför i hela friden ska vi anpassa en livsstil för en hund som vi idag inte har? Precis som när man blir förälder anpassas livet efter den nya familjekonstellation.

& på tal om att bli familj kommer här ett litet sidospår. Jag läste Isabel Boltensterns blogginlägg om hennes dag, tankar och känslor i bebisbubblan. Jag blev SÅ berörd av hennes text och igenkänningen var hög. Läs inlägget här.

Summan av kardemumman:

Jag skakar av mig dålig energi som söker sig till mig varje vecka pga min arbetssyssla.

Det är dränerande men det får inte lika mycket plats i mitt inre som all positiv energi som många ger mig. Men det hade helt klart varit önskvärt att alla tog ansvar över sina handlingar. Gillar du inte någon? Ta ba avstånd och bespara dig själv från slösad energi!

CB0A41B7-0BE7-4E28-A2D4-65C7F8E03EAD

Idag: Jobbar jag med Mikaela och i eftermiddag ska jag träffa kompisar på en aw och middag. Det ser jag mycket framåt.

Onsdagens citat: Var energin du vill attrahera.

25

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00