ANNONS
Integritet på Tailsweep

11 bikter

/


Bikten spårade ur kan man säga…

Tänker på dig när jag tar på mig själv

…Åååååkej!

Processed with VSCO with ka3 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Förutom den ☝🏼så var ni fler som biktade er. Här kommer era 11 bikter:

Jag har ångest över att bonusbarn ska komma över om några dagar.

Det tog några år innan jag kände mig välkommen av pappas nya partner när mina föräldrar gick ifrån varandra. Jag var åtta år, precis lika gammal som Molly och grät ofta när jag kom hem till mamma igen. Barn känner av viben och jag tog skada av den. Prata med din partner, hjälps åt att få det att funka.

Min sambos som med diagnos driver mig till vansinne.

Oh vad tufft. Du kanske kan läsa i böcker som handlar om diagnosen för att få vägledning?

Jag är sinnessjukt orolig inför imorgon. Har RUL och har sån dålig känsla. 

C14DE055-6074-4A56-BF83-43C16A12FCE4

Älskar att få sova hos tre åringen istället för med sambon. Känns som sista bebis-åren.

Men gud gumman njut! Du ska sova med din partner i decennier men barnen har vi bara på lån. Våra döttrar får också sova med oss hur mycket dom vill och är det någon som inte får plats får Hugo flytta på sig 😇.

-Brukar låtsas att jag somnar vid nattningen för att få vara ifred med min telefon när min pojkvän vill titta på film.

Låtsas somna för att slippa gå ut med hunden.

Brukar låtsas att barnen varit vakna på natten för att få sovmorgon.

😂😂

Jag älskar mina barn men jag gillar inte att vara mamma.

Det är absolut inte lätt att vara förälder. Vad bra att du är sann mot dig själv. Jag hoppas att du har nära och kära runt omkring dig som kan stötta tills du hittar ett sätt att vara mamma som du gillar♥️.

-Jag gömde min killes otroligt fula små statyer när vi flyttade ihop. Han har inte märkt någonting.

Hade 100 % gjort samma!

Skriver med en annan än min man och tror att jag börjar bli lite kär. Min man vet ingenting.

Gräset är sällan grönare på andra sidan… Jobba på din relation eller avsluta den innan du inleder en ny.

Processed with VSCO with ka3 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

3
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00