ANNONS
Integritet på Tailsweep

Woodland retreat

/

I annonssamarbete med Desenio

Nytt kvartal innebär en traditionsenlig ”renovering” med Desenios fina posters. I och med att vi befinner oss i hösten ville jag denna gång bjuda in skogen till vårt vardagsrum och valde posters ur den trendiga kollektionen ”Woodland Retreat”. 

Innan jag visar bättre bilder så vill jag dela min generösa rabattkod om du också är sugen på en ”renovering”! Min kod ”PAULA30” ger dig 30% rabatt på posters hos Desenio (med undantag av handpicked + personliga posters) & koden är giltig till och med torsdag 21/10. Jag är verkligen glad i vår tavelvägg ovanför soffan.

Den har hängt med i många år nu och tack vare den kan man enkelt föra in nytt liv i rummet och följa antingen årstider eller humör. Desenio har en grym guide för hur man kan bygga tavelväggar.

Med dessa posters önskar jag att även väggen var grön. Det är nästan så att man känner den daggiga skogen, hör fågelkvitter och andas den rena skogsluften.

Forest Grove & Fern Close Up

Wherever You Are& Lavender Silhouette Poster

Misty Forest

Health is Wealth & Dandelion In Green poster

& och fyran byter vi aldrig ut. Den symboliserar våra familjemedlemmar

Detta är höstens härliga skogs-tavelvägg. Glöm inte bort att min kod ”PAULA30” ger dig 30% rabatt på posters hos Desenio (med undantag av handpicked + personliga posters) & koden är giltig till och med torsdag 21/10💚.

Tycker det är fint att fånga upp tavelväggens motiv även i blommorna.

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00