ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jag skulle aldrig…

/

Vill fånga upp det jag inledde bloggveckan med, det här med att man faktiskt får lov att ändra sig. Här är fyra stycken tidigare ”jag skulle aldrig”:

”Förlåta otrohet”

Jag har alltid haft en noll tolerans mot otrohet. Det är ett svek men min noll tolerans har grundat sig i min ålder och i mina erfarenheter. Idag tänker jag annorlunda gentemot otrohet.

Skulle Hugo vara otrogen mot mig så skulle jag vilja kunna förlåta honom av respekt mot det vi hunnit bygga upp under våra 10 år tillsammans. Misstolka mig nu inte, jag hade velat kunna förlåta otrohet förutsatt att jag kände att jag älskar och vill leva med Hugo.

Givetvis så hade det varit avgörande hur otroheten hade gått till och att Hugo visade ånger. Om jag hade känt att jag vill leva med Hugo och att han hade visat att han ångrar sig så hade jag velat kunna förlåta otrohet.

”Ta botox igen”

Minns ni min misslyckade botox härva?


Där och då sa jag ”aldrig botox igen” men detta har jag inte heller hållt. Nu går jag till en professionell sjuksköterska som duttar botox i min panna för att motverka veck. För ett tag sedan började jag att störa mig på att vecken började synas även när pannan var avslappnad och då agerade jag på den känslan.

Jag berättade/visade mitt tidigare resultat för sjuksköterskan och av den erfarenheten är jag/vi nu superförsiktiga. Duttar små, små doser för att inte göra så att jag återigen inte ser ut som mig själv. Jag trodde att jag var okej med att åldras men om jag kan skjuta på ålderstecken i form av veck så vill jag gärna göra det.

Ps. Detta är bara min känsla och jag säger inget om din. Du gör precis det du känner för och det som är bäst för dig och jag hoppas innerligt att alla känner kärlek gentemot sig själva. Min botox-dutt i pannan är bara min och du kommer aldrig någonsin se ett samarbete/rabattkod i de kategorin här inne Ds.

”Skaffa hund”

Hugo: Kan du snälla sluta prata om hund?

Paula: Varför då?

Hugo: För att du är läskigt insatt, du är redan där.

Efter småbarnsåren sa jag ”aldrig hund”. När man tagit sig förbi dom första åren så känner man sig ”klar” med nytt ansvar. Men då var då och nu är nu.

Jag har marinerat att skaffa hund ett bra tag nu. Jag läser på om hundar, raser och jag märker att jag har börjat notera hundar när jag promenerar eller kör bil på ett annat sätt. Om kvällarna är det många som är ute med hunden och jag har undermedvetet tittat på klockan för att typ lära mig. ”Vilken tid går man ut sista kissen med hunden”.

90% av mig känner mig redo. Jag är redo för nytt ansvar och en ny familjemedlem. Jag är ish redo för att återigen vara ”föräldraledig” med en valp.

”Klippa av längden på håret”

Jag kommer ALDRIG klippa av längden på mitt hår. Så har det låtit i hela mitt liv. Men ni känner säkert till ordspråket ”man ska aldrig säga aldrig”.

Det var fyra stycken ”jag skulle aldrig” som jag har ändrat uppfattning om. Har du någon jag skulle aldrig men som du faktiskt gjorde?


5

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00