ANNONS

Vakna och alerta ögon

/

Innehåller reklam för Flora Kliniken 

Hade en välförtjänt stund hos Flora Kliniken. Först gjorde jag en IPL behandling och sedan träffade jag Kim som återigen är tillbaka efter föräldraledigheten. Hon utför hud, kroppsbehandlingar och så gör hon fransar.

Före… 

Processed with VSCO with ka1 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

EFTER! 

Processed with VSCO with kc25 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Nej men blev så nöjd. Hon körde singelfransar på mig och byggde upp utifrån min ögonform och drog på lite extra i ytterkant för att skapa mer wow-effekt. Tog även D-böjda fransar för att liksom alltid ha böjda ögonfransar.

Processed with VSCO with ka3 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag använder mascara kanske 1-2 gånger i veckan för att jag helt enkelt inte orkar sminka mig varje dag. Nu slipper jag det men får ändå dom där vakna och alerta ögonen från det att jag kliver upp utan den minsta kraftansträngningen.

Frågade även här gänget på Flora om vi kunde erbjuda en rabattkod. Uppge koden ”Paula” & få 20% rabatt på ditt första set♥️. 

Processed with VSCO with ka3 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

5
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00