ANNONS
Integritet på Tailsweep

Redo för kylan med nyheter ifrån Röhnisch

/


Innehåller ADLINKS

Ett relativt nytt favoritmärke är Röhnisch. Jag ÄLSKAR deras utbud på mysiga pilejackor och västar. Överlag skapar dom funktionella plagg med egenskaper som passar mig och min livsstil. Nu har Röhnisch fått in superfina västar och jackor som passar vintern och detta har jag kittat mig med inför kylan:

Glacier Waistcoat, Black

En svart lite längre väst med en dunliknande fyllning. Västen är vindtät och gjord i ett vattenavvisande material.

Mysig med stor luva och snygg dragsko i midjan

Thermo Windstopper Jacket, Black

Vad man bär man då under västen såhär års? Jo en sådan här jacka! 

Dels är den här jackan bra att ha under en väst men har också ett annat syfte som passar mig perfekt, nämligen vinterlöpning. Jag tycker att det är fantastiskt att springa även på vintern och tidigare år har jag fått många frågor om vad jag har på mig när jag vinterspringer.

Denna träningsjacka har värmande mikrofibrer i sig och vindtåliga paneler och är skapt för just vinterlöpning. 


Mössa, vantar & halskrage 

Den här ribbstickade mössan är inte bara stilrent snygg utan den håller också värmen bra eftersom att den är gjord i en mjuk ullblandning.

Tumvantar i mysig pile…

Dessa vantar är perfekta för oss som hela tiden drar av och på vantarna för att vi ska plocka upp något ur fickan, hjälpa ungar eller vilken situation som helst egentligen. 

I dessa mysiga pilevantar slipper man dra av och på tack vare den här fiffiga lösningen 👏🏼👏🏼👏🏼

Mjuk och skön halskrage i merinoull. Ull är naturens egna funktionsmaterial och transporterar effektivt bort fukt från huden samtidigt som det värmer. 

-Acadia Coat, Black

Här har vi en riktig dundervinterjacka!

En vinterjacka i en längre modell är ett måste för mig. Jag vill inte ha en vinterjacka som inte täcker baken och denna går till och med över knäna. Jackan innehåller likt västen en dunliknande fodring och har ett vind & vattenresistent yttre.

Ger bra rörelseförmåga tack vare tvåvägsdragkedja

& gillar att man kan justera midjan


Jag genuint tycker om Röhnisch. Dom skapar funktionella, stilrena, snygga och fiffiga plagg.

3

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00