ANNONS

5 tips för den bästa bröllopsdagen

/

Imorgon för tre år sedan befann jag mig på ett slott. Jag, mina brudtärnor, mamma och några till familjemedlemmar donade och stökade. Vi dukade, fixade med dekorationer och gjorde det vi kunde inför den stora dagen. När vi var klara beställare vi pizza, skålade i bubbel och bastade.

982DFACF-0061-4F2C-985B-CA22AA148E23

Idag för tre år sedan var jag en nervös och förväntansfull Paula Uribe. Hela 2018 hade bestått av diverse bröllopsplanering och vi fick verkligen vårt drömbröllop. Vi hade hjälp av magiska Michelle som var vår bröllopskoordinator som längst hela planeringen fanns med som bollplank.

02D79258-07AE-4200-B922-97B2DB6464EA

Går du i bröllopstankar eller kanske gifter dig nästa år? Under kategorin ”Bröllop” ligger allt som har med bröllopet samlat.

Du kan också lyssna på min och Johanna Kajsons podd. I ”Drömbröllop med Paula och Johanna”finns avsnitt från början till slut. Det absolut sista avsnittet spelades in efter vårt bröllop och podden är MAXAD med tips, trix och funderingar.

0853C7C6-1BE4-42D6-BDB5-5D119D8FA1AB

Malin Mörner

Jag har tänkt på om vårt bröllop hade sett annorlunda ut om vi hade gift oss idag och kommit fram till:

Det hade fortfarande varit lekfullt och fyllt med överraskningar till gästerna

Hade vi gift oss idag hade fler personer varit bjudna pga nya relationer

8DE41CE2-A1DB-4190-9829-D55E5F62935E

Här kommer 5 tips för den bästa bröllopsdagen: 

Drick mycket vatten och är en stadig frukost

Packa handväskan med treo och eventuellt Alvedon. Jag var nervös på bröllopsmorgonen men åt en stadig frukost med mina tärnor för att sätta en bra grund. Be dina tärnor att påminna dig om att dricka mycket vatten, pga nervositet blir man svettig och förbrukar en massa energi.

-Släpp oron på bröllopsdagen

Vissa saker kan man inte påverka hur bra planeringen än må vara. På förmiddagen haglade det och det kändes hopplöst. Vid ankomsten till slottet skulle ett liveband spela musik utomhus och vi hade ställt i ordning bearpong. Mot eftermiddagen efter vigseln sprack det upp och vart världens finaste eftermiddagen. All oro under morgonen var helt i onödan.

Investera tid med dina tärnor

Vi vart som en liten bröllopsfamilj och jag saknade mitt gäng efter bröllopet. Jag styrde upp en hippa för mina tärnor där vi hade en heldag innan bröllopet. Det kändes som att vi i vår bröllopsfamilj var så engagerade i bröllopet och att vi gjorde det tillsammans. Det var fint.

Njut

Dagen med stort D bestämde jag mig för att bara njuta. Vi gjorde all planering i god tid vilket gav utdelning på vår stora dag. Så ett av mina viktigaste tips för ett lyckat bröllop är att starta planeringen i god tid.

Skapa en hashtag

Jag vet knappt vart min telefon var på vår bröllopsdag. Jag hade fullt upp med att finnas irl och hantera alla känslor. Dock hade vi skapat en hashtag och det var så himla mysigt att dagen efter ligga i sängen tillsammans med Hugo och kolla igenom alla bilder och filmer.


C15FBE18-7AB1-4C59-BC61-C1E1FC4C883D

Vi hade precis haft vårt livs dag och så mycket material fanns samlat. Allt från bilder av professionell fotograf, hashtag, polaroidbilder och hälsningar från gäster i en bröllopsbok.

I efterhand skapade jag också en fotobok från bröllopet som för alltid finns i vårt vardagsrum. 

8CAB0412-5496-43D0-8A5B-E6E8469F0503

-Här finns ytterligare

10 tips till ett lyckat bröllop 

EB89C6F7-5A76-449A-B2A7-DAAA92F269E4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00