ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Träningspepp med favoriter från Stronger

/

I annonssamarbete med Stronger

Det känns fantastiskt roligt att få vara tillbaka ”where it all began”. När jag började att träna på riktigt ägde jag inte mycket träningskläder (idag är min garderob fylld med mer träningskläder än människokläder🙈). För att ge mig själv den kickstarten till motivation för att hitta ett sätt att få träning att bli kontinuerlig ville jag unna mig själv läckra träningskläder – & jag vart förälskad i Stronger!

MLmedia_stronger_Paula-3587

Det jag vart så himla förtjust i var deras signifikanta rand på benet. Allt som hette passform och funktion upptäckte jag först efteråt, jag var förblindad av deras mönster och färg. Här nedan kommer jag nu att visa mina favoriter ur de senaste kollektionerna och dela med mig av ett träningspass men innan vi drar igång så vill jag dela min rabattkod.

Paula20 ger dig 20% rabatt i hela 10 dagar på allt förutom på rean!

Favoritset nummer 1: Monica Geuze är en av Nederländernas största influncers och har designat en hel kollektion för Stronger. Jag har fått dille på leopardmönster och tycker att det här ”Zara Lizzy”setet är helt fantastiskt ur Geuzes kollektion!

MLmedia_stronger_Paula-3579

Tightsen är supersköna och har en bra passform och en hög midja. De är stretchiga och följsamma i materialet. I midjan finns en diskret ficka där man kan förvara värdesaker.

MLmedia_stronger_Paula-3581

Den matchande croppade toppen är också skön och ger behagligt stöd!

MLmedia_stronger_Paula-3584

Favoritset nummer 2: Hur mysigt och fint är inte det här Embrace setet? 😍

MLmedia_stronger_Paula-3611

Dessa bikers är faktiskt en variant av Strongers populära seamless tights. Både tightsen och bikers finns i fleeeera olika färger och förutom att dom är läckra i dess ribbade material tycker jag att dom är urläckra. Trots de ribbade materialet ger dom en utmärkt passform och har en hög midja. Även dessa är är följsamma och ger maximal rörelsefrihet.

MLmedia_stronger_Paula-3608

”Cosy Sweater” som jag matchar med kommer oversized och finns i flera olika färger. Passar utmärkt för att komplettera looken till de ribbade bikersarna!

MLmedia_stronger_Paula-3613

Älskar sportiga vardagslookar!

MLmedia_stronger_Paula-3595

Favoritset nummer 3: Mitt sista favoritset kommer ur kollektionen ”Hero 3”. En kollektion som är utformad efter total rörelsefrihet och skapta efter performance. Dessa plagg ska man alltså KÖTTA i!

MLmedia_stronger_Paula-3520

”Stardust High Waist Tights” är gjorda i ett material för att svettas i. Hur läckra? Älskar Strongers stora utbud i både mönstrade och mer diskreta plagg.

MLmedia_stronger_Paula-3532

Även sport-toppen är gjord för att svettas i och döljer en passformad kupa som ger behagligt stöd

MLmedia_stronger_Paula-3505

Matchar hela looken med en snygg croppad, svart t-shirt

MLmedia_stronger_Paula-3522

Givetvis ville jag testa de sista setets utlovande rörelsefrihet och gjorde det med ett hemmapass. Vi har ett par sista veckor kvar utav sommaren och jag har sett träningsmöjligheterna vart jag än har befunnit mig. Ibland har jag haft tillgång till utrustning och ibland inte. Då gäller det att vara lite kreativ och använda sig utav det man har.

Det här helkroppspasset är svettigt och det enda du behöver är en stol:

1️⃣Enbens squats

Nr-1

2️⃣Enbens utfall

Nr-2

3️⃣Step ups

Nr-3

4️⃣Get ups

Nr-7

5️⃣Enbens höftlyft

Nr-4

6️⃣

Kickar

Nr-5

7️⃣

ABS killer

Nr-6

Kör 10 repitioner per 3-5 varv med ca två minuters vila mellan varven 💦

Det var mina tre favoritset ur Strongers senaste kollektioner. Glöm inte bort att min kod paula20 ger dig 20% rabatt i hela 10 dagar på allt förutom på rean. Vilket set var din favorit?

IMG_3917
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00