ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mitt glassiga liv

/

Innehåller reklam för Indiska 

God eftermiddag torsdag!

Det känns som att tiden bara har rusat iväg! Ingenting har riktigt flutit på men det har varit mycket med att sammanställa reseintyget inför vår resa till Cypern. Det var krångligt för alla men jag lyckades till slut lösa mitt egna så tog mig an alla andras också – Typiskt projektledaren Pulkan.

Blev nyss full i skratt över mig själv och mitt ”glassiga liv”.

Bär ett par trosor som har gått sönder i sömmen. Egentligen borde jag ha slängt dom men imorse var det bråttom och trosorna som är sönder var ett bättre alternativ än inga trosor alls.

Jag har torkad spolarvätska över hela mig. Imorse fyllde jag på men min bil är hög så jag slant och hällde en del över mig själv. Kul!

Jag har fått en vän i ansiktet i form av en finne. Jag har också otvättat hår och orakade ben. Inom några timmar ska jag stå live med Indiska och visa upp kläder. Mysigt!

Idag

blev det en ensamlunch i bilen. Var tvungen att handla lite som vi kan ha med oss som frukost på resan imorgon bitti så passade på att köpa lunch till mig själv som jag käkade i bilen. Spillde sås på tröjan (klassiskt mig).

4D2EA897-9182-4111-A126-24EC3E09758C

Leonore har mig runt lillfingret och cyklade till föris imorse trots att hon hänger med lilla mormor som hämtar med en liten bil där cykeln inte får plats. Så på dagens to do står ”hämta hem Leonores cykel med bilen.

Nu: Ska jag faktiskt hämta hem cykeln. Sen ska jag hem och göra människa av mig själv. Förhoppningsvis är det en Paula med concealer över vännen i ansiktet, tvättat hår och raknade ben som kliver in i liven med Indiska (😂).

61A68743-21FF-4765-81B7-D2088AE83F5E

Det vore så roligt om ni joinar. Jag visar verkligen jättefina sommarplagg, heminredning och fint att duka med. Vi startar igång kl 17 och för att joina liven klickar du HÄR.

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00