ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Off we go outfit

/

Jag har under de senaste åren fått många frågor om vilket träningsmärke som jag gillar allra bäst. Jag har framför allt testat Stronger och I Can I Will flitigt och båda varumärkena tycker jag om. De har levererat slitstarka, sköna och snygga träningskläder.

Ett varumärke som jag dock aldrig har testat är Aimn och kände att det var på tiden…

MLmedia_AMIN-2372

Jag säger bara HERREGUD! Jag valde att klicka hem ett set som är en nyhet. De ribbade materialet är inte nytt utan det är färgen ”Vanilla”. Jag länkar plaggen nedan för att underlätta om någon vill läsa mer om plaggen.

Den här ”Ribbed Seamless Cut Out Bra” är alldeles för mjuk och snygg för att jag vill kötta i den. Den här kommer jag 100% att använda mer i vardagen. Tycker att det var oerhört fin och unik i designen.

MLmedia_AMIN-2354

För att inte tala om tightsen

”Ribbed Seamless Biker Shorts”är så sinnessjukt mjuka samtidigt som de ger den där spentsen som man gärna vill ha i ett par tights. Dessa känner jag mig riktigt bekväm i och de är inte alls genomskinliga trots att de är gjorda i ett vitt ribbat material. Känner precis som med toppen, att detta kommer jag inte att vilja träna i utan använda i vardagen.

MLmedia_AMIN-2368

Nykär som jag är så kommer jag att resa till Cypern såhär. I ett mjukt och ribbat set från Aimn (såg att det fanns fler nyheter i färger och modeller 😍), kofta från Chiquelle och skor från Axel Arigato.

MLmedia_AMIN-2340

Vad säger du? En godkänd reseoutfit? Tryck på hjärtat om svaret är ja! 

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00