ANNONS

Fredagsstatus

/

Godkväll!

Idag har jag haft en viktig dag. Bankmöte? Projekt? Nej, nej ingenting sånt. Jag har haft världens finaste dag tillsammans med Leonore. Idag har bara vi två haft en mamma & Leonore dag.

Började med lunch på Le Kebab, Leonore älskar kebab!

Vad vore en heldag inne i stan utan lek i parken? Jag har alltid tyckt om Vasaparken.

Kan vi diskutera hur varmt det har varit idag? Vi nästan smälte bort! Dock älskar Leonore när man leker tillsammans, så jag var helt enkelt tvungen att sluta att leka för att till slut få med henne bort från värmen.

Vi testade Bröd & Salts Gelateria

Gelato gjord på naturliga och dagsfärska råvaror utan tillsatser. Jag testade brynt smör och kantarell och det var supergott.

Tips, tips tips!

Efter en svalkande glasspaus var det dags att checka in på Clarion Sign. Jag älskar just det hotellet pga läget, man kan inte hamna mer centralt och det var perfekt för dagens plan…

Fick frågor om vart Leonores klänning kommer ifrån. Den kommer ifrån Lindex, dock köpt för typ tre år sedan.

Rymliga rum & fin utsikt över Stockholm

Att bo mitt i stan med Leonore innebär en sak- shopping!

Jag känner ingen som är en sådan mode-råtta som Leonore. Hon älskar kläder och är mån om vad hon bär varenda dag och så har det alltid varit. Idag var det Leonores dag så vi stressade oss inte igenom shoppingen. Hon tog god tid på sig för att verkligen hitta sina favoriter inne på Zara.

Just nu ligger vi i sängen och jag frågade Leonore vad hon tyckte var roligast med dagen.

Leonore: Shoppingen! Du då?

Paula: Att prata och umgås med dig ♥️.

Jag har försökt att prata lite om skolstarten efter hösten men det vill inte Leonore prata om. Vi har mest pratat om hundar & hästar idag (🙈).

I en ny outfit fortsatte shoppingen på Åhléns city

10.000 steg senare hamnade vi på restaurangen Den gamle och havet. Leonore älskar burrata och carbonara så matvalen har varit enkla idag.

Mammas lilla hjärta

Jag käkade supergoda grillade räkor

Nu: Vi är tillbaka på hotellet och ligger i sängen och käkar godis och tittar på TV.

Jag frågade Leonore om hon har haft en bra dag och tror att hon är alldeles för trött för att svara så det blev bara en tumme upp med munnen full av godis. Tror att vi båda två kommer att somna inom loppet av 30 minuter.

Imorgon: Här på hotellet får barn bada uppe på Selma spa mellan kl 09-12. Vi kommer att hänga på låset för att få bada innan vi checkar ut. Imorgon kommer Molly hem från kollot och mitt hjärta kommer återigen bli helt. Jag saknar henne så att det gör ont. Dock är jag så tacksam för denna dag med Leonore, vilken underbar dag vi har haft♥️.

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00