ANNONS

Tips för att göra barnens sovrum mysigare

/

Innehåller reklam för Miniroom.se

Som vi har kämpat under helgen! Vi satte upp krokar för att förbereda inför sänghimlar som skulle gå över sängarna. Dessvärre vart resultatet inte bra alls. Barnens nuvarande sovrum är på tok för små för sänghimlar som hänger ovanför hela sängarna.

Med krokar i taket funderade jag på hur jag kunde göra ett alternativ till sänghimmel och göra barnens sovrum lite mysigare och roligare.

Såhär ser resultatet ut!

Vimplar och ljusslingor som hänger i krokar från taket.

Barnen tappade nästan andan när dom såg detta för allra första gången.

Det jag gillar med Miniroom är deras annorlunda varumärken. Miniroom är inte webbutiken som är en i mängden utan utbudet är snarare unikt. Här finns det maaassor av fina sänghimlar och har ni plats för en så rekommenderar jag er verkligen till att kika in hemsidan. Eller om du istället är sugen på min variant på alternativ till sänghimmel finns det också gott om vimplar och ljusslingor.

Fick fram en rabattkod så om du uppger PAULA får du 25% rabatt på hela Miniroom Collection i 4 dagar.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00