ANNONS

Bilder från Wörkout bootcamp

/

Jag är mitt uppe i en inspelningsdag för ett filmprojekt så i brist på uppdatering från idag blickar vi tillbaka hur det såg ut i lördags när det var prova-på-träning med Wörkout i fina Långbro parken.

Leoparden var med och hejade på sidan av

Eller Näe hon var med för att hon visste att Pischas bebis Natcho skulle vara där ♥️

Nyligen så frågade Hugo mig vad jag trodde att barnen kommer att arbeta med när dom blir stora. Jag tror att Leonore kommer att arbeta med djur.

Som jag har saknat att träna i ledning av dom här. Mina fina coacher, mitt Wörkout och mina vänner – Eva och Pischa.

Som vanligt var upplägget lekfullt och svettigt. Vi arbetade endast med den egna kroppsvikten

Vi skiftar snart över till sommarlov och för mig innebär det ett skifte även i träningen. Sommarträning för mig är löpning, egen kroppsvikt och kreativitet. Det gäller att hitta träningsform utifrån vart man befinner sig.

Så glad över att detta är min verklighet de kommande fyra veckorna. Att det kommer mer rolig, lekfull och svettig utomhusträning👏🏼

.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00