ANNONS

Vinn en Kumashape kroppsbehandling hos Flora Kliniken

/

I reklam för Flora Kliniken

 Ni vet vid det här laget vart jag gör mina ansiktsbehandlingar- Hos bästa Flora Kliniken!

 Jag var tillbaka hos Flora tillsammans med Mikaela i förra veckan för att testa en ny maskin. Flora har nämligen tagit in olika kroppsmaskiner och erbjuder nu även kroppsbehandlingar, bland annat ”Kumashape” som jag testade. & detta mina vänner, har tre stycken just nu chans att vinna!

På min instgram @paulas_me ligger en tävlingspost. Tre stycken har alltså chans att vinna en behandling behandling var av Kumashape. Men vad är då Kumashape?

Kumashape är en revolutionerande kroppsmaskin som bland annat används för:

-Skintightening vid önskade områden

-Celluliter

-Lymfdränerande och driver ut samlad vätska

 Jag har aldrig testat en kroppsbehandling tidigare så jag ville själv testa för att få bättre förståelse. Det känns viktigt när det handlar om att tävla ut någonting. Områden som man kan behandla med Kumashape är framsida lår, baksida lår, insida lår, rumpa, mage, hals, ansikte och armar. Jag testade på fler områden.

Det kändes som en varm vaccummassage. Min hud ”åkte in” i rullarna på munstycket. Värmen kommer från ett infrarött ljus som fungerar som en ledsagare till de radiofrekventa vågorna som tränger djupt ner i vävnaden på huden. Värmen kommer ner hela 0,5-1,5 cm djup.

Är så himla kittlig så fick anstränga mig för att sluta skratta 😂

Förväntade effekter:

-Ökar blodcirkulationen i området

-Luckrar upp förtätad bindväv

-Ökar ämnesomsättningen

-Ger kollagentillväxt

-Ger huden mer spänts

Fysisk aktivitet och kosthållning är något som faller naturligt i mitt sätt att leva. Men även jag har lite celluliter på låren. Det är NATURLIGT. Det handlar om förtätad bindväv kring fettcellerna. Kumashape hjälper huden att luckra upp detta.

Så nu vet ni att Flora Kliniken inte enbart erbjuder behandlingar för ansiktet utan också för kroppen. & skulle du vilja vara med i tävlingen för att vinna en Kumashape behandling så finner du tävlingen på min instagram @paulas_me ♥️

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00