ANNONS

Alla goda ting kommer i tre

/

3 new in:

Molly har fått nya sneakers från Adidas.

Rött är hennes favoritfärg så det kändes givet. Tyckte att dessa var SÅ fina!

Min dagbok – Rita, skriva och kryssa

Den här typen av dagbok är den PERFEKTA dagboken för nybörjarna och sommarlovet.

Jag hoppas att Molly kommer fylla i en sida per dag, och att hon framförallt får med mig kollo vistelsen i den. Det är en stort i hennes liv och jag hoppas att när hon kommer hem kommer ha lättare att återberätta med hjälp av den här dagboken.

Så himla bra uppbyggd för nybörjarna!

Det är solfaktormecka nu och jag har laddat upp med en favorit – Sunscreen mousse från EVY.

Den här moussen är fri från kladd (👏🏼) och otroligt skonsam. Den skyddar till och med de allra känsligaste och de går bra att applicera på barn från sex månader. Skillnaden på den här från många andra är att mousset lägger sig i hela de yttersta hudlagret till skillnad från bara ytan vilket gör att det inte försvinner lika lätt i samband med bad, handduk och svett. Perfekt för aktiva barn!

3 funderingar just nu:

Midsommar närmar sig och vi har ingen som helst plan, har du?

Förra året firade vi midsommar i Örebro med Jonas och Lisa. Ingenting var sig riktigt likt och midsommar firandet fattades mig. Jag har alltid älskat just midsommar och har i alla år valt att fira med familjen, även när jag var tonåring. Visserligen ser även det här året annorlunda ut men vi har ingen plan vilket känns i mitt midsommarhjärta.

Jag hoppas att vi kommer på något!

Jag skulle vilja måla om vårt sovrum till beiget.

Inspo

När vi flyttade in ihuset 2017 trendade fortfarande grått och vi målade huset genomgåendegrått i kulören 1502y. I min drömvärld så skulle vi nu måla om husets väggar i genomgående beige kulör men det ligger låååångt ner på prioriteringslistan (men vårt sovrum är inte omöjligt att förvandla!

& just beiget trendar inredningen 2021:

”BEIGE BALANS

Varma beigea och blonda toner är här för att stanna. Även om vi sett mycket beigt den senaste tiden så fortsätter färgen stå sig stark även 2021 eftersom vi vill skapa balanserade hem vi kan koppla av i och som samtidigt känns luftiga och eleganta. Till skillnad från vitt,  ger beigt våra hem en varmare känsla, speciellt om du satsar på ton-i-ton, samtidigt som det upplevs naturligt och ombonat”.

Befinner mig i något tråkigt mellanläge i hårets längd just nu. Nästa vecka ska jag till frisör och funderar på om jag ska säga att hon klipper en bit så att det blir kort igen eller om honska klippa minimalt så att håret fortsätter att växa till långt igen.

Kort eller långt?

3 citat som får mig att le:

Har sett att FRIENDS reunion:en har fått mycket ris. Var det verkligen så hemskt? Är den värd att se?

3 favoriter just nu:

En skål med jordgubbar och mjölk är sommar för mig.

Jag ÄLSKAR Netflix just nu!

Vi har tittat på så mycket bra den senaste tiden. ”Den oskyldige”, ”Vem mördade Sara” och filmen ”Green Book”. Nu föreslår Netflix serier och filmer som verkar otroligt bra och jag tror att Netflix har lärt känna vår smak. För ett tag sedan tyckte jag att Nettan kändes tråkigt och de var vårt sista alternativ. Nu däremot är Netflix vårt första.

Inför vår dejt på Frantzén på alla hjärtans dag testade jag min volymborste på riktigt för en allra första gång och sedan dess är jag fast. Håret blir något helt annat när jag stylar med den och jag tycker om att forma håret inåt mot ansiktet. Det blir en bra inramning.

3 saker jag ser fram emot i sommar:

Få en första sommar i vårt eget boende i Marbella 🌞

Spela mer padel! Gärna utomhus så man samtidigt bättrar på sommarbrännan

.

Hemester! Älskar att upptäcka i Sverige. Vi brukar alltid åka en sväng till Öland till Jonas landställe och under de senaste åren har vi också haft fina dagar på Gotland. Nu i juni har vi bokat nätter på Hooks Herrgård som jag ser fram emot. Någon som varit där?

Fotograf Lisa Nestorson

3 böcker jag vill läsa i sommar:

Där kräftorna sjunger

”Internationell succé – nu på svenska. En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne ”Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne.

När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv.

”Där kräftorna sjunger” var den mest säljande boken i USA 2019 och har blivit en internationell fenomentitel som älskas av läsare över hela världen”.

Oskuld och Oleander

”Iris Bure återhämtar sig som bäst från ett stort svek när dödsbudet kommer: Faster Irma har gått bort. Efter sig lämnar hon Iris barndomshem, huset på Ekerö. Med några semesterveckor till godo erbjuder sig Iris att röja upp och återvänder till platsen där hon växte upp. Men det som börjar som en enkel flyttstädning får snart mörkare karaktär. Vem var egentligen hennes faster? Vilka hemligheter bar hon på? Rum för rum, låda för låda, kartong för kartong gräver sig Iris in i historien. Oförklarliga minnen från barndomen kommer upp till ytan och när forne bästisen Jonas åter kommer in i hennes liv får jakten på sanningen fastare form. Vad hände egentligen med lekkamraten Nina som försvann? Med grannens svarta labrador som kom på avvägar strax därpå? Vem gräver i trädgården på nätterna? Och vill någon över huvud taget att sanningen kommer fram?”.

36 dygn i dödens väntrum

”Thomas stod stark mitt i livet. Småbarnspappa, framgångsrik i sitt yrke och med en orubblig tro på den egna förmågan, på livet som sådant. Trots det gick Thomas från fullt frisk till döende på fyra dagar. När han till slut kördes in till Danderyds akutmottagning var det sista han sade till sin fru: ” Vi hörs ikväll.”Det kunde ha blivit hans sista ord till henne. Utan att knappt förstå vad det var som hände så började covid 19 släcka ner hans kropp, steg för steg. Till slut återstod inte annat från läkarna än att söva ner honom. Det var tänkt att han skulle sövas i några timmar, max något dygn. Men Thomas låg nedsövd på IVA i Danderyd i 36 dygn, bland de längsta av alla som drabbats av corona i Sverige, och stannade sammanlagt 51 dygn på IVA. Under den tiden får hans familj, hans fru och hans två barn, beskedet att han inte kommer klara natten vid tre tillfällen och de gör sig klara för att åka in till sjukhuset för att ta farväl av sin make och sin far. Men Thomas Wilander är inte klar med livet och livet är inte klart med honom. Efter 36 dygn i respirator väcks han upp och får starta den långa och tålmodiga vandringen tillbaka till livet.  Thomas Wilander har en sällsynt säregen och storslagen historia att berätta. Det är så klart en kärleksförklaring till livet, till familjen, till hustrun och barnen men även till de människor i svensk sjukvård som dagligen, varje timma av dygnet, utför hjältedåd i det tysta. Berättelsen är också helt unik eftersom Thomas och medförfattaren Marcus Birro har haft tillgång till de sex välfyllda dagböckerna som personalen skrev under den långa tiden som Thomas låg nedsövd.  Vi får en inblick i sjukdomens obarmhärtiga slagstyrka men också den mänskliga kampen för att hålla Thomas vid liv. För första gången så kan historien om en nedsövd människas resa berättas i skriven form, med hjälp av de här dagböckerna. Med hjälp av de böckerna berättas också historien om Thomas som nedsövd. Vad händer i och runt omkring honom? Vad sker på daglig basis med en människa som drabbats av covid 19? Hur ser den mödosamma vägen tillbaka och ut ur respiratorn egentligen ut?”.

3 godsaker jag vill smaka:

En godsak jag har haft span på och som jag vill besöka är Villa Dagmar.

Boutique hotellet som har öppnat i Stockholm med inte vilka kockar som helst i köket. Nämligen kockarna från Michelin krogen Aloé.

Allt ser så himla gott och trevligt ut. Jag hoppas att vi inom en kort framtid kommer att ha en trevlig kväll på Villa Dagmar. Antingen som en staycation eller bara middag, det hade gått lika bra.

Yummie

Hur goda ser inte om här kammusslorna med ramlöksmajo ut?

Jag är en junkie på att testa nya smaker och nu har jag snöat in mig på en nyhet från Ballerina. Ballerina med salt vanilj.

Jag är en aning kritisk. Salt och vanilj? Visserligen så älskar jag både salt och vanilj men det känns som en otippad kombo. Vad tror ni, hiss eller diss?

En sak jag vill göra innan jag dör:

Egentligen borde det vara tre saker jag vill göra innan jag dör men den listan är alldeles för lång så det får räcka med en. Jag skulle vilja ta en tripp med Orientexpressen innan jag dör.

Det är en resa man gör mellan London och Venedig och utifrån allt jag har sett ser det ut som att man kliver på och åker bakåt i tiden.

Superlyxiga kupéer, fatta att vakna upp här och ha Europa som utsikt

Såg nu att det finns en film som handlar om Orientexpressen, den måste jag se i helgen!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00