ANNONS

Årets padelrack

/

OJ vad jag har väntat på just den här leveransen! När jag fick ett sms om att leveransen närmade sig gick jag ut och satte mig på trappan för att vänta. Kan ni gissa vad detta är?

Det är såklart ett padelrack från RS Padel som padeldrottningen själv har designat -Margaux Dietz.

Jag gillar när padelracket känns lätt i handen och när de har en sandpappersyta. RS padel har faktiskt en serie som heter ”x-Series Womens Edition” som klassas som de perfekta damracketen. Dessa rack ger extra stöd att få fart på bollen och det krävs inte mycket stryka för att styra bollen dit man vill. Passar perfekt för motionären till den mer avancerade som gillar ett något lättare (tyngdmässigt) alternativ. Tips, tips, tips som present till mamman inför morsdag!

Och hur fint är inte mitt nya rack som Margaux har designat? Älskar den beiga färgen och leopardmönstret i logotypen. WELL DONE RS & Margaux 😍.

Helst av allt hade jag velat inviga racket redan idag men det går inte. Jag får snällt vänta tills på fredag. Då kör vi padel på ett event med Clean.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00