ANNONS
Integritet på Tailsweep

Livet är nu

/

Reklam för min onlinekurs hos Coursio

Vid årsskiftet så kom jag i kontakt med Coursio som skapar onlinekurser. Dom frågade mig om inte jag ville göra en kurs och absolut, det ville jag. Men vad sjutton ska den handla om tänkte jag…

Ni känner mig  väl vid det här laget men det är inte många som känner till baksidan, ännu mindre ha upplevt den. Jag är en sann prestationsprinsessa som under de senaste åren har fått betala ett högt pris. Jag har i mitt agerande satt min hälsa och mitt mående på spel och det är ingenting jag rekommenderar någon till att göra. Jag har alltid varit den som orkar lite mer än alla andra, den som alltid ställer upp, den som alltid räcker ut en hand och den som vrider och vänder på sig för sammanhangets skull till jag helt enkelt inte orkade mer. Jag kom till den insikt att jag inte alls hade varit en lika schyst kompis mot mig själv som jag varit mot alla andra.

Så jag frågade mig själv, vad är vitsen med att jag kör ut mig själv?

Min krasch blev dock ett uppvaknande och en vändpunkt. Det finns en tydlig gräns och en Paula innan kraschen och en Paula efter. I min kurs skriver och berättar jag för första gången någonsin om den tuffaste perioden i mitt liv. I min kurs behöver du inga förkunskaper utan enbart ett öppet sinne för att förhoppningsvis få med dig verktyg som gör att du håller livet ut.

-Rabattkoden Livet ger dig 15% rabatt och du betalar 420 kronor istället för 495 kronor till och med 31 maj

Vem riktar sig kursen till: Min onlinekurs heter ”Livet är nu”. Kursen riktar sig till kvinnan som befinner sig mitt i livet. Du kanske redan har gjort ett karriärsval och trivs med det, eller så längtar du efter att göra någonting annat. Du är omgiven av familj och vänner och gör hela tiden ditt yttersta för att alla andra ska må bra. Du är den personen som organiserar i det tysta och den som vill finnas tillgänglig i alla dina roller. Du har ambitionen av att vara en närvarande mamma, en lyhörd partner, vän, familjemedlem och den som vill lyckas i arbetet. Frasen ”ja” sitter i din benmärg och du kanske tar allt med en klackspark. Du är den organiserade, strukturerade, effektiva kvinnan som verkar ha fler timmar på dygnet än alla andra- Du är en prestationsprinsessa som säkerligen på ett sätt trivs med att anamma de mångfaldiga rollerna i ditt liv. De får dig att känna dig bra och värdig.

Men vad händer den dagen du inte orkar mer? Den dagen energin är borta och du känner att du lever i skuggan av ditt tidigare jag? Förhoppningsvis ska du inte behöva hamna där. Jag hamnade där och jag har under de senaste åren lärt mig att gå igen. Jag lär mig fortfarande att leva efter en krasch och i den här kursen vill jag att du ska få modet till att vara sann mot dig själv, för att du ska hålla livet ut. Jag vill att du skapar självkännedom och hittar bromsar innan det går utför pga. stress.

Kursen innehåller bland annat:

-Mina personliga erfarenheter och min väg mot ett lugnare inre

Kursen är oerhört snyggt byggd och det är superenkelt att hänga med och bli guidad igenom både i text, intervju och film

-Prestationsinriktad stress

-Test där du kan ta pulsen på dig själv

-Intervju med en forskare och expert på stress

-Tips från både stressexperten och mig

TACK till Giorgio Grossi som bland annat är legetemerad psykoterapuet, docent i medicinsk psykologi, beteendevetare och författare. TACK för att du var med och medverkade på en spännande och givande intervju.

-Djupdykning i laddstationer

Vad är en laddstation? En laddstation för mig handlar om den passiva vilan. Vi vet om att vi behöver återhämta oss och att sömn är viktig, det är aktiv vila. Men saker jag väljer att ägna mig åt för att ge hjärnan en mental paus är den passiva vilan. Den aktiva är kroppen & knoppens schampo medan den passiva är balsam. Har du lokaliserat dina laddstationer?

-Recept

-Träning (& jag delar med med mig av min feel good spellista)

Mitt mål är att fortsätta arbeta aktivt med att förändra inställningen gentemot mig själv och livet för att leva mer lättsamt och jag hoppas att även du gör det. Att du ska hitta en förändring som varar och att du hittar ett nytt sätt att VARA istället för ett sätt att GÖRA saker och ting. Livet bör vara lustfyllt och njutningsbart och inte styras utav plikt och ansvar.

Jag hoppas att min historia kan hjälpa dig att flagga varningssignaler och göra dig mer medveten. Jag har nått mitt mål om min kurs hjälper dig. Och är du sugen på att köpa den så glöm för guds skull inte bort rabattkoden. Min kod Livet ger dig 15% rabatt och du betalar 420 kronor istället för 495 kronor till och med 31 maj.Jag skulle också bli superglad om du vill återkomma med feedback. Antingen här via kommentarsfältet eller via min mail Paularosas.media@gmail.com. Och du, ta hand om dig <3.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00