ANNONS

Nybäddat med cappuccino

/

Jag har tipsat om Navy stories förut men tipset förtjänar ytterligare en omgång.

Dessa bäddset är de sköööönaste jag har sovit i under hela mitt liv. Det var faktiskt min mamma som först hade köpt ett bäddset och när jag la mig i hennes säng frågade jag omedelbart ”Vaaaart kommer dessa ifrån?”. Vi har nu tre olika uppsättningar av färger och även barnen har varsitt. ”Mamma ta det där mjuka”. Det är precis som att sova i en mjuk tröja.

Nu till våren kom nya, härliga färger. Bland annat cappuccino som jag har bäddat med. Ekologiskt, stickat i Sverige och till ett prisvärt pris. Tips, tips, tips!

På min sida av sängen har jag en liten ”anslagstavla” med gåvor från Leonore

Matchar bäddningen med lika sköna pyjamasbyxor och kimono

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00