ANNONS

Följ med oss i byggserien Villa Rosas

/

I reklam för Voyd och vår egen byggserie Villa Rosas

Hörni jag är såååå glad över att idag kunna presentera ett första avsnitt i vår byggserie Villa Rosas som ligger hos Voyd HÄR!

Många utav er reagerar säkerligen på att det kostar 39 kronor att se det första avsnittet. Samtliga avsnitt i byggserien kommer att kosta och det är för att jag tillsammans med Voyd kan möta önskan om att bjuda in och prata närmare i ett rörligt format om vår resa till vårt drömhus. Jag personligen har varken kunskapen eller tiden till att själv redigera avsnitten utan de hjälper Voyd mig med och därför har vi en liten kostnad att täcka.

Den här byggserien är till för dig som är intresserad av renovering, hem och inredning. I vår utbyggnad söker vi en bättre livsmiljö och vi vill investera rätt för att just göra livsmiljön bättre än vad den är i dagsläget. Tanken är att bjuda in till alla moment. Från start till ett färdigt resultat. I nästa avsnitt sätter jag på mig bygghatten och åker ut på ett studiebesök. Stjärnarkitekten Paul Ross ska visa två hus som han har byggt.

I det första asvnittet har vi möten, presenterar nyckelpersoner, visar skisser och går en housetour. Jag hoppas att ni vill hänga med i vår byggserie och där komma närmare omvandlingen som väntar. Kika in första avsnittet HÄR

Från…

Till! 😍

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00