ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tre svettiga EMOMS

/

Jag är inne på min andra vecka på Crossfit boxen träningsverkstaden och jag trivs. Ingenting kommer någonsin att kunna ersätta wörkout, Pischa, Kalle och den gemenskapen men pandemin gjorde att de var tvungna att stänga ner.

På träningsverkstaden har jag två wörkout:are vilket såklart är jätteroligt. Hugo är som en igel och ringer mig efter passen för att höra vad vi har gjort. ”Du kommer bli en riktig Crossfit-Pulka nu Pulkan”.

-Här kommer tre svettiga EMOMS som vi körde igår i ett svep

Time: Jobba igenom samtliga övningar och repitioner i 9 minuter så sammanlagt blir det tre varv på samtliga EMOMS. Vila i ca 5 minuter mellan varje EMOM.

EMOM 1:

5 chins (med band går utmärkt)

5 bollkast

5 armhävningar

EMOM 2:

5 marklyft

5 späntshopp med band

EMOM 3:

10 bänkpress

10 skivstångsrodd

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00