ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tisdagssstatus

/

Innehåller reklam för matlådor.se

Morrn morrn tisdag!

Precis lämnat barnen och väntar på att det ska knacka på dörren. The Healthy box kommer hit och det vankas fotografering inför en kommande tävling. Det är alltid roligt med tävlingar och rabattkoder, det är ett sätt för mig att ge tillbaka för all den pepp och kärlek som ni har gett mig under flera års tid♥️.

Senare idag kommer Cuorsio hit. Nu närmar vi oss en färdig digital kurs och jag är SÅ pepp på att få dela den. Jag tror att vi är många som känner igen oss i det som min digitala kurs handlar om och kan min historia hjälpa en enda blir jag glad i hjärtat.

Tips på matlådor: Igår fick jag veckans leverans på matlådor från matlådor.se. Dessa vällagade och goda matlådor har verkligen blivit en vardagsräddare på många sätt. Yoghurt-lunch är sedan länge historia och det är himla tacksamt att under arbetsdagen bara kunna slänga in en matlåda i micron och få i sig ordentligt med mat.

Min personliga favorit är thaigrytan med kyckling & lasagnen.

Lasagnen älskar även barnen och har många gånger räddat middagen i en vardag som är fullspäckad med aktiviteter och där det gäller att outsourca för att få ihop det.

Hos matlådor.se kan man beställa matlådor efter egna behov. Dem är till för dig som vill få i dig god och näringsrik mat och det går att räkna ut energiinnehållet efter vad just du är i behov av. Jag rekommenderar verkligen matlådor.se starkt och inom kort kanske du till och med kommer att kunna beställa hem ”Pulkans låda”😍.

Dränerande konflikter: Ibland hänger jag inte alls med i svängarna i kommentarsfältet. Situationen med popcornen verkar ha upprört fler än mig men skillnaden är att jag har släppt det. Varför ska några utav er i efterhand starta en tråkig energi bland kommentarerna? Om den ena är eldig svarar den andra spydigt och vips är karusellen igång.

Och återigen det var inte min trapp som gjorde mig förbannad utan det var att skadan orsakade oreda hos mina grannar och längst med gatan/kvarteret ☝🏼

& nedan är en följd. Fina Patricia backar och i det här fallet är inte själva budet med popcorn särkilt viktigt men ni fattar grejen. Det blir enskilda diskussioner sinsemellan följt av kommentaren nedanför Patricias 👇🏼

Jag har inte uttalat mig om att vara någon hjälte. Jag delade med mig av en händelse som uppstod i helgen som gjorde mig förbannad. Jag äger mina känslor precis som du äger dina. Och jag väljer också när, var och hur jag vill visa dom. Att uttrycka mig påhoppade på någon på nätet är något jag aldrig gjort eller kommer att göra. Givetvis kan man ställa sig frågande eller komma med konstruktiv kritik men påhopp.. No way. I don’t do that. Så kan vi tillsammans jobba för ett bättre klimat? Och är det så att det jag kommunicerar provocerar behöver du absolut inte klicka dig in här.

Dagens citat: Prata inte med hat i mun.

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00