ANNONS
Integritet på Tailsweep

FAVO

/

Har ni testat FAVO?

Jag och Mikaela testade FAVO under vår arbetsdag i förra veckan och det var verkligen SÅ gott och SÅ smidigt! Man beställer i deras egna app och kan välja att antingen få det utkört eller att man hämtar själv från de lokala köket.

Och maten… Street food lagad från grunden. Jag tog Coco Dumpling Dream- Dumplings med strimlad kyckling i kokosbuljong med en massa goda grönsaker.

Mikaela tog Talloumi, alltså halloumi tacos!

Utbudet på mat är stort. Allt från burgare, sallader & bowls, tacos, pizza, tillbehör & sides till sött och snacks. Det var första gången som jag testade FAVO med definitivt inte en sista. Detta är inte sponsrat utan ett genuint tips från mig till dig.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00