ANNONS

4 New in

/

Gud vad länge sen jag körde en new in! Men nu har jag faktiskt lite nytt som jag vill visa. Först ut är Leonores jeans.

Jeansen i sig är inte nya. Leonore är precis som sin mor en riktig jeanstjej och dessa är lite baggie och kommer ifrån H&M. Vi köpte lappar till jeansen och efter noga överläggning bestämde Leonore plats på jeansen. Lilla mormor lämnade in dom till skräddaren och vips vart dom egendesignade by leoparden!

Förra sommaren vart både mina tofflor och klackskor slitna. Så pass slitna att jag visste att jag inte skulle kunna använda dom i år. ”Köpa nya tofflor och klackskor” har legat på min to do sen dess och nu till våren fick jag tummen ur r*Ven och klickade hem dom här -Båda kommer ifrån Scorett.

Min sista New in kommer från Rusta. Ett perfekt kitt för vårens och sommarens picknick.

Snacka om den perfekt picknick väskan. Man kan öppna den undre delen och placera kylklabbar😍.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00