ANNONS

Helkropps EMOM med band

/

Nu är jag återigen inspirerad av Crossfit och tänker att min egen träning kommer att inspirera hemmaträningen. Jag har presenterat vad EMOM betyder förut men tänker att en återupprepning aldrig skadar.

EMOM betyder ”every minute on the minute”. Det innebär att du sätter igång en klocka och kör den första övningen så många repetitioner som står. Sedan vilar du tills det har gått en minut och då börjar du på nästa övning. Du börjar alltså hela tiden på en övning när en ny minut börjar, resten av tiden vilar du.

✅ Det enda du behöver för det här passet är ett längre miniband & ett kortare

Minut 1: Sumo squat

Minut 2: Sittande höftlyft

Minut 3: Armhävningar

Minut 4: Rodd

Minut 5: Burpee

Minut 6: Larven

Minut 7: Omvända mountain climbers

Minut 8: Rygglyft

X 4 varv = 32 minuter 💥

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00