ANNONS

April hårstatus

/

Ytterligare en månad har gått. Såhär såg det ut i mars.

Upplever fortfarande att mitt hår mår bättre än någonsin. Topparna är tjocka och friska. Har sedan sist använt superprodukter från Hairstory och har precis slutat att använda hårbehandlingen K18 – Läs HÄR.

April:

Vet inte riktigt om jag kan kalla min hårlängd för kort längre. Upplever det framförallt i uppsatt. Min tanke är att låta håret vara nu under våren och sommaren. I augusti fixar jag till färgen och klipper bort skadan från sommaren. Då passar jag på att beställa hår från Hairtalk och sätter in veckan efter. Det kommer att bli riktigt roligt att testa det och få lååååååångt hår igen.

Med facit i hand var klippningen i höstas det bästa som kunde hända mitt hår. Trötta längder som hängt med under graviditeter, hormonella förändringar, amning/sluta amma och hård träning fick ryka. Och den klippningen har verkligen gett nytt liv till hårtillväxten!

Mars vs april

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00