ANNONS

Tisdagsstatus

/

Godmorgon tisdag!

Precis vinkat av man och barn och önskat dom en fin tisdag. Mikaela kommer vilken minut som helst. Idag har vi en heldag där vi ska hinna med fem moment innan eftermiddagen och hämtning. Idag drar barnens aktiviteter igång också så tänkte passa på att laga middagen under lunchen för att få rond två på dagen att gå smidigare. Ja du fattar, livspusslet.

Svävar på rosa moln: Jag svävar på rosa moln efter gårdagen.

Castingen för reklamfilmen gick jättebra. Det var sannerligen en annorlunda upplevelse och något jag aldrig gjort förut. I slutet på veckan får jag besked om jag får rollen eller inte, håll tummarna med mig.

På kvällen åkte jag in till stan för att möta upp @anniekfors för att köra vår första danslektion

Vilken KVINNA! Hela hon utstrålar så mycket energi och power. Hon var grym på att dansa och var en fantastisk danslärare. Det kändes som att timmen var över på bara några minuter. Jag hade lätt kunnat fortsätta i tre timmar till bara för att det var så roligt!

Annie gav mig godkänt. Jag är snabblärd och vi kom till halva koreografin. Nu har jag hemläxa på att repetera hemma och innan jag gick och la mig visualiserade jag dansen och stegen i huvudet. Magkänslan säger att dansen kommer att bli ljusglimtar i vardagen och att jag och Annie kommer att ha det väldigt roligt. Jag vill inte stressa fram resultatet men när jag känner att dansen sitter i ryggmärgen kommer jag att spela in den 💃🏻.

Nymåne: Visste du att det var nymåne igår? Det innebär att solen och månen befinner sig på samma plats. Jag läste ett horoskop som var SPOT ON för barnens stjärntecken. Molly är oxe och Leonore är skytt.-En oxe älskar, älskar mys. Som bebis vill oxen bli buren helst hela tiden. Som lite äldre vill igen helst av allt gosa ner sig i soffan och gärna mumsa på något gott. Oxen tycker om allt som är vackert, gott, doftar härligt och samlar gärna på fina ting. Oxen trivs i naturen och med djur men vill helst inte ha för stora äventyr. Det är vanligt att oxar har en favoritsång som envists spelas om och om igen och ett gosedjur som följer med överallt.

Skyttar är livliga, ständigt nyfikna, naturälskande och vill ha mer hela tiden. Ut, upp och iväg! Många plåster går åt och det är inte lätt att hänga med skytten i svängarna eftersom att skytten älskar idéer och saker och tröttnar fort på de invanda. Skytten gillar inte vardag och absolut inte gränser! Ett tydligt exempel på ett skyttbarn är en koja som kan börja i ett hörn för att sedan växa och ta över alla rum. Ett skyttbarn har stor aptit på det mesta- Många vänner, massa äventyr och hög fart. Allt i livet ska gärna vara snabbare, högre och mumsigare

Mina två skyttar

Du som också har barn som är oxe och skytt, stämmer detta in?

Gå för gott ändamål: Jag har en idé som inte vill försvinna ur huvudet. Jag skulle vilja anta utmaningen till att gå 100.000 steg på en dag. Dels för att jag som alltid triggas av utmaningar och jag skulle vilja se om jag klarar av det men jag vill framförallt gå 100.000 steg för ett gott ändamål. Och det är där du kommer in i bilden…

Ponera att jag börjar traska. Detta skulle säkerligen ta över 10 timmar och jag skulle vilja starta en insamling. Att vi tillsammans gör detta för att sänka en slant till något gott. Har du förslag på vart vi skulle kunna samla in pengar? Är ni med mig om jag verkställer idéen ? 🌟

Kvällens pass: Dans igår, lyfta idag. Det får bli en sen kvällsträning och tänkte köra ett Crossfit inspirerat pass.

-Marklyft

-Armhävningar i ringar

-Fjärils sit upsUpplägget är enkelt! 21-15-9. Tänk på att det är många repitioner så anpassa marklyften. Vem är på att mentalträna samma pass tillsammans ikväll? 💥

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00