ANNONS
Integritet på Tailsweep

Helgstatus

/

Godmorgon måndag och välkomna tillbaks!

Vi har haft en jättefint påsklov som avslutades med en mysig och avkopplade helg. Vi läser oss igenom ”livsgnistor för barn” och igår läste vi ”Tacksamhet är toppen”.

I boken stod en fras som verkligen fastnade i mig. ”Vi behöver egentligen bara tre saker för att bli lyckliga: Någonting att göra, någon att älska och något att se fram emot”.

Vi tog en liten fundering och tog sedan en tacksamhetsrunda. Vad har vi gjort idag som vi är tacksamma för, vem älskar vi och vad ser vi fram emot?

Molly:

-Jag är tacksam för att vi hängde i rampen idag

-Jag älskar alla i min familj och mina vänner

-Jag ser fram emot min födelsedag om två veckor

Molly lyfte också något tråkigt som hände och det var att hennes armband kom bort på rampen. Vi letade och letade men hittade det tyvärr inte. Hon kom också på att hon idag ska tacka sin lärare för allt hon lärt Molly under årskurs 1:s gång. Det tyckte jag var fint, att hon självmant kom på att hon vill tacka sin lärare♥️.

Leonore:

-Jag är tacksam för att vi tog med mitt stall ut till rampen

-Jag älskar mamma, pappa och Molly

-Jag längtar efter sommaren och glass varje dag

Vem längtar inte efter sommaren och glass varje dag♥️

Paula:

-Igår var jag tacksam för påsklovets allra sista, lata dag. Jag har njutit av långa dagar utan måsten. Det har varit fantastiskt att spendera mycket tid i rampen och det har varit skönt med en veckas paus från barnens alla aktiviteter

-Jag älskar och värdesätter alla mina relationer. Mina relationer är de viktigaste i mitt liv, även relationen till mig själv

-Jag ser fram emot denna måndagskväll, då händer något jag längtat efter i flera år

Ta en liten tacksamhetsstund med dig själv. Vad gör du idag som du är tacksam för, vem älskar du och vad ser du fram emot?

Glimtar ur helgen:

Fredagen spenderades på Nynäs

Havsbad

Bombarderats med frågor om min bikini- Den kommer från HM

I lördags hängde vi i…. rampen 😂

. Och jag köpte Fredagsblommor till mig själv trots att det var lördag. Kände mig värd det

& så dukade vi upp till livets plock

Söndagen kom och det dukades återigen upp till livets söndagsfrukost. Känns inte som att vi gjort mer än ätit och hängt i rampen 🙈

.

Äggröra med riven parmesan

Det är så gott att jag kan äta det till middag också!

Morgonpeppen var total

Vi åkte tillbaka till rampen och två av Hugos vänner anslöt. En av dom är GRYM på att skatea

Jonte gjorde sitt yttersta för att lära Hugo och göra honom till en skate-pappa för barnens skull

Det gick sådär 😂

. Hugo får hålla sig till inlines, det är han grym på

Händer i veckan: Tillbaka från påsklovet och i veckan drar alla projekt, arbete och aktiviteter och rutiner igång igen. Just idag väntar vi pirrigt på ett besked, taklyftarna kommer hit och tittar på lösning till den nya våningen, jag och Mikaela fotar vårigt content, jag spelar in en podd, jobbar vidare med ett projekt jag arbetat med under en tid på sidan och där i mellan hoppas jag på att få in träningen och läsning.

Veckan är hektisk men jag vrider och vänder för att få ihop det med min egentid. Träningen är något så naturligt i mitt liv och jag har under helgen kommit in i en spännande bok. Minst 20 minuter per dag borde jag få till🌟.

Veckans matsedel:

Måndag: Grillad kyckling med klyftpotatis och hemmagjord tzatziki

Tisdag: Rester

Onsdag: Barnens favorit fiskgratäng

Torsdag: Kikärtsbiffar med ris, sallad och aioli

Fredag: Middag ute

Idag: Idag kommer att bli både en spännande och annorlunda dag! Ikväll kör jag och Annie vår första danslektion och ju närmare dagen har kommit desto piiiiirrigare har jag blivit. Tänk om jag har glömt bort hur man dansar? Jag har längtat efter dans och den har fattats mig. När jag går ut på krogen gör jag det för att DANSA och även den dörren har varit stängd länge nu. Så ja, jag är extremt taggad, pirrig och förväntansfull inför kvällens danslektion!

Innan kvällen kommer ska jag göra något annorlunda. Under mina år i det här yrket har jag agerat modell på olika sätt. Det är roligt att arbeta som modell och inom något som inte rör mina egna kanaler. Det känns smickrande att få förfrågningar och bli head huntad.

Jag har bland annat blivit tillfrågad och provfilmat för melerade ögon

Provfilmat för amerikansk reklamfilm

Och sent i fredags kväll kom ytterligare en förfrågan. Först reagerade jag på att det var en lite märklig tid för en arbetsrelaterad förfrågan. Vem tar inte fredag och ledigt från jobbet en fredagskväll? 🙈

Jag läste igenom mailet och nappade direkt. Upplägget lockade och idag ska jag provfilma stunt 😍. Ingen aning om hur det kommer att gå men jag säger som Pippi Långstrump- Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag säkert.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00