ANNONS
Integritet på Tailsweep

Böcker som alla med barn borde läsa

/

Jag blev tipsad av att spana in ”Livsgnistor för barn” av en läsare.

TACK till dig som tipsade om dessa fantastiska böcker. Jag beställde hem en hel drös som vi i detta nu läser.

Livsgnistor för barn handlar om många viktiga ämnen som berör barn. I läsningen stannar vi upp.

Jag har lyssnat till barnens egna reflektioner och det värmer mitt hjärta när dom självmant höjer egna och varandras egenskaper och förmågor. Jag blir också otroligt stolt när dom självmant säger ”Det här borde vi öva och bli bättre på”.

Mina tre favoriter

Även jag som vuxen får fina påminnelser

Mycket lärdom kommer i böcker. Igår läste ”Bli en bra människa” som tog upp många olika egenskaper. Vissa kände dom igen medan andra var nya. Vi läste bland annat om självbehärskning.

I ”Bli en bra människa” stod det bland annat om mod

Återigen TACK till dig som tipsade mig om den här fantastiska bokserien♥️. Jag förstår inte varför Akademibokhandeln inte har dessa böcker i fysiska butiker så heads up till dig som vill haffa- Beställ online.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00