ANNONS
Integritet på Tailsweep

Onsdagsstatus

/

Godmorgon onsdag!

Kikar in här lite snabbt för att egentligen bara säga godmorgon♥️. Har precis lämnat barnen på som går en sista halvdag på fritids/förskola. Jag och Mikaela behövde klämma in ett viktigt möte och ett jobb men räknar med att vara klar tidig eftermiddag. Jag har lovat att vi ska åka till rampen senare för att åka skateboard och sparkcykel.

Kolla vad mysig Leonore var igår kväll

Gjort egen nattbelysning för gosedjuren ♥️

Det börjar gro: Innan helgen så planterade barnen egna planteringar.

& ser ni vad vi ser? Det börjar redan att gro!

Nu

: Måste jag starta den här dagen för att kunna bli fri igen för påsklovet. Ett av mina mest långvariga mål i hur jag vill leva är att kunna ha kortare arbetsdagar och långa lov.

Det är där jag vill spendera majoriteten av min tid och med god planering och några dussin effektivitet har det funkat fint hittills.

På min to do när det finns en lucka (läs ikväll efter att barnen har lagt sig 😂) tänkte jag skriva ihop en status för huset. Igår hade jag och Hugo möte med Nader vår byggkoordinator och Arvin Nadimi vår arkitekt.

Säger bara WOW, den här gången får ni följa med upp till den nya våningen!

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00