ANNONS
Integritet på Tailsweep

9 tips

/

Inlägget innehåller adlinks

Tänkte summera en lista med tips som ni önskade på instagram. De första svaren är självklara men när det gäller kost och vård vill jag inte dela med mig av ex antal gram eller vilket typ av läkemedel för det är sådant som jag inte tycker att man bör ta tips från sociala medier. Man bör inte referera till någon annan än sig själv utan sånt är högst individuellt och bör rådfrågas av en kunnig/legitimerad person.

Hur kan du se så brun och fräsch ut jämnt i ansiktet?

Jag har sedan dagen jag började sminka mig använt Noubas solpuder.

Ingen foundation utan lite lystrande kräm och så på med solpudret.

Mitt absoluta MÅSTE i sminkväg.

Vilken mascara använder du?

Jag har varierat mellan olika mascaror från Lancome men ”Hypnose” har alltid varit en stående favorit.

Tips på prisvärda jeans?

Åh jag ÄLSKAR jeans! Jag känner mig som allra bekvämast och snyggast med ett par jeans, vita sneakers och en snygg t-shirt. favoritjeans har varierat under åren som gått. Upp med en hand om ni minns Fornarina!

För ca två år sedan hittade jag en modell som Twist & Tango har – Julie

Julie jeansen har blivit en favvo och idag äger jag fyra Julie-jeans i olika tvättar.

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag gillar också dom här jeansen från HM

Vart kommer den gröna skjortan ifrån?

Min gröna linneskjorta kommer ifrån Twist & Tango. Egentligen brukar jag använda den i samband med bad. Det är skönt att kunna dra på sig en tunn skjorta för att kunna skydda huden mot gassande sol.

Vart är alla dina fina stickade tröjor ifrån?

Nästan helt uteslutande från Chiquelle! Jag har ett långt samarbete med dom och älskar deras gosiga och stickade tröjor!

Reparerande och återfraktande produkter för håret?

Oh jag är också en sucker för reparerande, stärkande och återfuktande hårvårdsprodukter. I detta nu väntar jag på leverans med just sådana produkter som jag först hade tänkt att testa för att sedan kunna ge en ärlig recension. Stay tuned!

Hur många gram protein äter du varje dag?

I och med att jag under flera år har styrketränat kontinuerligt så har mitt proteinbehov ökat. Jag ser till att äta proteinrika mål varje dag och adderar en shake med proteinpulver efter träningspass. Hur många gram jag äter varierar men skulle säga att jag ligger lite över rekommendationen för att ge mina mukkler den bensin den behöver i och med nedbrytande styrketräning. HÄR kan du läsa mer om protein i kosten.

Tips på preventivmedel?

Att fråga om tips på preventivmedel på sociala medier är fel forum, den dialogen bör du ha med vården. Du måste utgå från dig själv och vad som passar dig bäst. Jag har testat olika preventivmedel och vissa har fungerat bra/mindre bra.

Tur att p-piller inte funkade och gav oss den här diamanten 🌟

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00