ANNONS

Mina tankar kring att göra om i vardagsrummet

/

Det är livsfarligt att göra om hemma. Omvandlingen i Leonores rum har gjort det omöjligt för mig att blunda i vardagsrummet!

Vi växte ur den nuvarande soffan för länge, länge sedan. Vi får inte plats alla fyra och jag saknar verkligen en ordentlig mysplats i vardagsrummet.

Den urvuxna soffan och behovet av en ny vart startskottet hur vi kan ändra för att göra det bättre!

Mina tankar:

Jag har beställt nya gardiner. Jag kommer lyfta gardinerna till det grå sträcket och byta tyg. Vi har genomgående gråaväggar hemma men jag vill bli av med de mörka sammetsgardinerna och bestämt mig för tunnare linnegardiner i ljust beiget.

Gällande soffor… Ytan är begränsad så jag tänker att vi måste möbleraom för att få ett bättre och rymligare sällskapsyta. Jag tänker att vi ställer två likadana soffor såhär.

Den bästa placeringen på sofforna beror på hur rummet ser ut. Man kommer till vardagsrummet från den här vinkeln ochskulle man placera en soffa här skulle man mötas av en rygg. Och hur välkomnande hade det uppfattas egentligen?

Jag tänker alltså att vi ska vrida på möblemanget och placera TV:en där tavelväggen är just nu.

Vilket leder till ytterligare en tanke om förändring. Om vi tar bort tavlorna kommer vi vara tvungna attjustera de fula hålen i väggen som tavlorna idag döljer. Vad tror ni om att måla en fondvägg påhela den här väggen? Tänker i någon kulör som skulle passa de nya gardinerna samt de ljusare sofforna

.

Jag vill inte göra mig av med tavelväggen utan tänker att jag får justera lite och göra om tavlorna på denna vägg som TV:en sitter på.

Det bästa med att göra om just nu är att vi inom en snar framtid har vårtboende i Spanien klart. Vi kommer att behöva möbler dit, så det vi ändrar om hemma kommer att få ett nytt hem. Dessa fina fåtöljer kommer inte att få plats i det ”nya” vardagsrummet utan får flytta till Spanien istället.

Hängde ni med i mina tankar? Vad tror ni? Kommer det bli bättre? 😍

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00