ANNONS

Vad vill ni se mer av 2021?

/

Ett nytt år där vi allihop kan utvecklas och förverkliga drömmar. Både i arbetet men också privat.

Vad har ni för mål och visioner?

Jag hade redan förra året ett mål om att skapa en arbetsplats. Jag har länge saknat en plats att arbeta på, kollegor och ett socialt sammanhang under arbetstid. Det kändes inte som att läget gavs förra året men jag hoppas i år.

Vi är ett gäng kompisar som alla arbetar med olika saker. Den gemensamma nämnaren är att vi alla driver eget. Vi är nu på jakt efter en lokal som inom en snar framtid ska bli vårt kontor.

I detta nu kikar jag på utbildningar som komplement till min arbetserfarenhet av sociala medier och hör mig för i mitt kontaktnät. Jag vill utvecklas och arbeta bredare. Min magkänsla med 2021 är att det kommer bli ett händelserikt och roligt år jobbmässigt. Privat önskar jag inga större förändringar. Jag hoppas att det kommer tuffa på och att tjejerna får fina terminer i skolan. Jag och Hugo är på en lycklig plats och vi stortrivs där vi bor.

Men nu till min huvudsakliga fråga! Ett nytt år innebär också ett år av innehåll till den här bloggen. Vad skulle du vilja se mer av?

Det är roligt om vi tillsammans kan utforma innehållet och er input är viktig för mig. Det är lätt att bli hemmablind och då behöver jag er dialog för att skapa en sanningsenlig uppfattning.

Jag brukar se det som att jag i min kommunikation har grundstenar och ämnen som jag ofta faller tillbaka på:

-Hälsa och träning

-Familjeliv

-Tankar och debatt

-Matlagning och recept

-Inredning

Mer/mindre fokus på något? Några idéer på något nytt? Hit me ALLT ni kommer att tänka på! ♥️

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00