ANNONS
Integritet på Tailsweep

ICANIWILL Outdoor

/

Innehåller reklam för I Can I Will

Det var som att I Can I Will läste mina tankar när dom skickade nyheter ur serien Outdoor!

Senast i förr igår tänkte jag att jag inte har något smart mellanlager. Jag vill till skogen i helgen och njuta av ledighet, dagsljus, barnen, Hugo, skogsbingo och matsäck. Jag vill inte störas av att jag fryser.

I den nya outdoor serien kommer smarta plagg som är utformade efter utomhusträning. Ytterligare en anledning till att jag jublade! Personligen föredrar jag att springa utomhus året om. En löptur under höst och vinter kan vara lika härlig som en vårdag. Dessvärre kan vi inte styra vädret utan då är det bättre att VI klär oss efter vädret för att hålla värmen och få en bra upplevelse av att träna utomhus.

Fleecetyget som sitter på insidan av den långärmade tröjan håller mig varm samtidigt som I Can I Wills SWEATTECH-teknologi transporterar bort fukten från kroppen.

Visst är de nya outdoor tightsen läckra? Dom är snygga men otroligt smart skapta. De är skapta för att anpassa sig efter vintertid och att det nu är mörkare ute.

Dessa detaljer är reflekterande! De fyller en viktig funktion och det är att du syns i mörkret. Tightsen har dessutom 360 visibilitet vilket betyder att dom syns från alla vinklar i mörkret.

BRA och innovativt gjort I Can I Will!😍

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00