ANNONS

Klart

/

Så! Nu har vägglisten målats för en andra gång och jag är KLAR🙌🏼

Copyright 2020. All rights reserved.

Började måla direkt efter att jag kom hem från träningen för att bara få ligga i sängen en stund innan jag somnar. Är helt slut efter dagens arbetsdag, fixet av rummet, lekdag med tjejerna och deras kompisar. Helt slut men också väldigt nöjd.

Nöjd över mitt allra första hantverk och för att jag frivände 60 kg. Jag kände mig stark idag på kvällens styrkefest.

Imorgon har jag bara en grej kvar att fixa som målaren bad om och det var att skruva loss garderobsdörren. Min snälla granne Andreas kommer över och guidar mig hur man gör. Han skulle givetvis kunna göra det men vi bestämde att den här veckan går jag i hans grundkurs i hantverkeri, så JAG ska skruva bort dörren.

Godnatt kompisar, vi hörs imorgon😘

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00