ANNONS
Integritet på Tailsweep

Redo för alla väder i effektiva och prisvärda funktionskläder

/

I annonssamarbete med H&M Kids

Semestern och sommarlovet gjorde oss alla gott, men nu är vi redo hösten och nya utmaningar! Det har faktiskt varit skönt med svalare dagar och att komma tillbaka till vardagens rutiner. Både skolstart och starten utav föris har gått smidigt men strax inför starten började jag checka av. Hade vi allt som behövdes inför starten?

H&M Kids har allt du behöver för att uppdatera höstgarderoben efter att barnen har växt så att de knakar. Allt från mjuk bas till effektiva funktionskläder. Och som hjälp till en föräldrar som kanske fortfarande har semesterhjärna har H&M Kids tagit fram en checklista för att göra höstterminen smidigare.

Här kan du checka av:

-Funktionskläder

-Tröjor

-Byxor

-Jackor

-Skor

-Accessoarer

-Toppar & t-shirts

-Klänningar

-Underkläder

Kittade i topp till tå från H&M Kids

Jag skulle verkligen vilja slå ett slag för dessa effektiva samt prismässigt förmånliga funktionsplagg. I höst bär Molly och Leonore vattenavvisande vindjackor med många bra funktioner.

De är fodrade på insidan och kommer med en justerbar midja. Man kan säga att de är utvecklade regnjackor och kommer med reflekterade detaljer för endast 299 kr. Snacka om hållbara val till bästa pris! – Läs mer om de effektiva funktionsplaggen HÄR.

Matchar dem med regnbyxor

Samt fina fleecetröjor

”Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder”. Och det stämmer verkligen. Jag vill inte begränsa utomhusvistelsen p.g.a. dålig klädsel. Jag ser hellre till att vi är förberedda för att kunna fånga nuet även under hösten och av tidigare erfarenheter är just vattenpölar bland det roligaste som finns just på hösten. Och jag vill att barnen i sin vardag i skola och förskola ska kunna röra sig fritt i bra kläder och göra ägna sig åt det som barn gör allra bäst- upptäcka och leka.

Som jag har längtat efter att hänga i skogen! Vi letade både efter skogens guld (kantareller) och skogens ädelstenar (blåbär)

Hur läckra är inte dessa glittrande gummistövlar?

Vardagen är igång och då känns det viktigt med fungerande rutiner. Jag tänkte passa på att dela med mig av sex tips på hur vi gör får att få fungerande morgonrutiner:

-Förbered kvällen innan

Ta fram kläder och packa sådant som ska packas. Det är betydligt mycket trevligare för oss alla att låta Leonore få välja det hon vill ha på sig kvällen innan än under en stressig morgon. Vissa kvällar dukar jag till och med frukostbordet när jag ändå håller på att tömma diskmaskinen.

-Skapa egen plats

Vi köpte en klädhängare till barnens rum, där dom hänger morgondagens kläder på. Det tycker dom är roligt, att själva få ansvara för att hänga upp/klä på sig.

-Allt i räckhåll

Allt som barnen använder är placerade på hyllor dom själva når. Mornarna i vardagen är oerhört rutinstyrda i badrummet har dom en egen hylla för diverse saker som dom använder. Tandborstar, tandkräm, diadem och dylikt.

-Ha tidsmarginal

Trots att vi har ett bra flow på mornarna tar jag alltid höjd på tiden. Ibland kan man helt enkelt vara svårstartad där allt kan ta lite längre tid än vad det brukar. Det kan vara så enkelt att man bara är lite extra mammig eller trött men det är inte roligt för någon att starta dagen i stress. Kliv upp lite tidigare!

-Skapa tid för mys

Innan rutinerna startar <3

-Hitta en morot

När vi kliver in i köket gör vi det påklädda och klara, samtliga i familjen. Först då är det okej att sätta på ”morgon-tv” som står på fram till dess att frukosten är klar. Den moroten har hjälpt att locka med.

Syskonkärlek är en hårfin linje mellan kärlek och att tjivas. ”Hejdå, nu får du inte vara med längre”

Men lika glad ändå!

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00