ANNONS
Integritet på Tailsweep

Recension av CAIA:s nya vattenfasta mascara

/

Jag var nog inte den enda som blev IMPONERAD av Caias kraftfulla marknadsföring av den nya vattenfasta mascaran i förra veckan! Klickade du också hem den? 🙈

Idag var det dags att testa mascaran för allra första gången för att ge en transparent recension. Detta är alltså inget samarbete utan ett genuint ”Paula testar”.

Min relation till vattenfast mascara:

Jag är den som föredrar att sminka mig med en mascara som inte är vattenfast. När jag drar på mascara hamnar det ofta färg på ögonlocket och jag tycker att det känns svårare att få bort en vattenfast färg.

Förebilder:

Jag kände mig ivrig på att få testa!

Medan jag drog färgen på ögonfransarna kände jag mig exalterad. ”När kommer popp effekten?”. Jag upplevde faktiskt inte att den kom och i mitt fall blev det kladd på ögonlocken som kändes svårt att få bort.

När jag var klar väntade jag på att mina ögonfransar skulle torka, för att kunna böja dom.

Jag väntade och väntade…

Det tog lång tid för fransarna att torka och kände spontant att detta inte kommer att funka för mig i vardagen. Jag kliver upp ca 15 minuter före barnen för att bli klar och då hinner jag inte sitta och vänta på att färgen ska torka.

Efterbilder:

Tillslut torkade färgen och jag kunde böja fransarna. Då kände jag ”Wow!”

Jag blev nöjd över resultatet. Efter att fransarna äntligen hade torkat kunde jag böja dom och upplevde att jag fick den där vakna blicken som jag eftersträvar med hjälp av just mascara.

Summan av kardemumman: Det var roligt att testa den nya mascaran och jag kommer säkerligen att använda den igen när jag vet med mig att jag har mer tid på mig. Jag tycker att CAIA är ett asballt företag och jag är väldigt, väldigt imponerad över framför allt Bianca Ingrosso. U GO GIRL!

Vattenfast mascara är fortfarande inte riktigt min grej men en slutlig recension kommer imorgon. Hur höll färgen under dagen? Det verkar bli regn och ikväll ska jag dessutom träna. Så jag återkommer imorgon med slutlig recension!

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00