ANNONS

Från slitet solblekt sommarhår till nogat-sensommardröm

/

I annonssamarbete med Klippotek1

Det var DAGS att fixa till det slitna, solblekta sommarhåret.

Före

Copyright 2020. All rights reserved.

Det är inte riktigt höst än så jag önskade en rejäl uppfräschning och vård till håret. Meryem som gjorde mitt hår föreslog att vi skulle göra en mild behandling där vi nyttjar det ljusa sommarhåret för att skapa fina skiftningar med hjälp av en färgbevarande toning. Som sagt, en skonsam och mild uppfräschade behandling men som ändå resulterar i en stor förändring…

Knappt 1,5 timme senare såg jag ut såhär 😍

Copyright 2020. All rights reserved.

Som en nogat- sensommardröm!

Copyright 2020. All rights reserved.

Vi gjorde alltså en mörkare toning i mitt hår som mattade ut sommarens ljusa slingor. Pö om pö kommer dessa ljusa slingor att träda fram mer och mer i takt med att den skonsamma och milda toning släpper.

Jag personligen tycker verkligen om skiftningar i håret. Det känns himla naturligt och skapar härligt liv i håret.

Copyright 2020. All rights reserved.

Ett tips från mig är att unna ditt hår kurer i schamponeringen. Idag gjorde jag en fuktkur samt en färgbevarande kur. Den färgbevarande kuren gör att färgen håller längre och ger extra glans. För att vårda håret på hemmaplan fick jag med färgbevarande schampoo.

Copyright 2020. All rights reserved.

Såhär vid starten av ny termin och hösten vill Klippotek1 erbjuda hela 30% rabatt vid valfri behandling för nya kunder i september. Erbjudandet gäller från och med första september till och med sista september, och då ska även själva behandlingen utföras.

-Uppge min kod PAULA och få 30% rabatt på valfri behandling via onlinebokning HÄR eller boka tid via telefon på 08-710 19 00

Rabattkoden gäller alltså endast för nya kunder, och salongerna finns i Skärholmens centrum eller i Gröndals centrum.

Håret känns oerhört uppfriskat! Så nöjd🙌🏼

Copyright 2020. All rights reserved.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00