ANNONS

Min födelsedagspresent från Hugo

/

Det finns ingen som skämmer bort mig så som Hugo gör. Visserligen i materiella ting, men det jag värderar allra högst är hans kärlek♥️

Hugo har under våra år alltid höjt mig. Hugo är min största supporter och han tror på mig när mitt eget självförtroende sviker. Uppmuntran och kärlek är Hugo bra på. Stundtals kan jag bli ledsen, när jag ibland känner mig osynlig i hans hektiska arbetsliv. Då påtalar jag det så att jag får honom tillbaka till mig.

På mina födelsedagar slår han till

BIG TIME! Materiella, dyra saker till mig själv är inget jag någonsin riktigt har prioriterat. Handlar det om ett köp som ska hålla länge har jag inga problem att slå till, t.ex. en vinterjacka eller ett par vinterskor.

Leonore: Mamma du har fått en sån kappsäck som Pippi har!

Vi: 🤣🤣🤣🤣

Fick en jättefin weekend bag i födelsedagspresent. Antar att detta var någon typ av hint från Hugos sida. Att den sportiga som jag använde inte var så fin🙈

Tack älskade, jag älskar den

Man kan till och med använda kappsäcken i träningen!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00