ANNONS
Integritet på Tailsweep

Morgonstyrka

/

Kände mig inte kaxig imorse när klockan ringde på 06. Bredvid med låg två varma korvar och sov.

Det är sommarlov så jag pusslar lite för att få ihop min träning. Just den tunga delen kör jag helst ihop med andra, tycker det är väldigt tråkigt och omotiverande att stå och kötta tungt själv på gymmet.

Så startade min morgon med styrkefesten på Wörkout kl 07!

& jag är glad över det! Idag höll @ptbyeva passet och hon levererade ett sjukt bra helkroppspass som inte alls är speciellt tidskrävande. Vi körde två och två av:

8 stycken tunga marklyft

-12 stycken step up med kettlebell

Den här övningen är en av mina absoluta favoriter för sätet! När man adderar vikten i step up:en får man en sådan sjuk träff i hela baksida lår och rumpa.

Ni måste testa denna!

-10 meter björngång

Ta små, små steg och tänk på att knäna nästan ska snudda marken

Detta körde vi fyra varv med ca en minuts vila mellan varven. Vi körde två och två och det var skönt att ha kompisens pepp.

Vi avslutade passet med en liten tabata där ena svingade tunga kettlebells i 20 sekunder medan kompisen låg i en fällkniv. Efter 20 sekunder skiftade vi positioner, och detta körde vi också fyra varv av.

Nu: Hem och göra frukost & väcka familjen!

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00