ANNONS
Integritet på Tailsweep

Livets jumpsuit

/

Jag gick förbi HM och såg den här lilla godingen hänga. Jag noterade givetvis den blå färgen och det var som att jumpsuiten satte mig i trans. ”

Kom in Paula och känn på mig, du vill haaaaa mig”.

Copyright 2020. All rights reserved.

Hade inga som helst planer på att shoppa, och väl inne i butiken fanns den inte ens i min storlek. Fanns en i en större storlek än vad jag vanligtvis köper men i och med att jag befann mig i trans kändes det ändå rimligt att den ändå kunde tänkas passa. Men omklädningsrummen var stängt pga restriktioner.

Så jag köpte livets jumpsuit ändå!

Copyright 2020. All rights reserved.

Något stor i banden men tänker att en skräddare kan hjälpa mig med det. För känner i min själ att det här plagget kommer att hänga med mig länge, länge.

Copyright 2020. All rights reserved.

//Nu fortsätter vi njuta av kvällen uppe på Belloras takterass Cielo

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00