ANNONS

Mina fyra glowhemligheter

/

Ni vet säkert vid det här laget att jag har använt Noubas solpuder troget sedan den dagen jag började sminka mig. Det skulle nog aldrig hända att jag skulle gett mig ut på jakt efter ett annat solpuder just för att jag har varit så himla nöjd under flera års tid.

Men så jobbar jag med det jag jobbar med och fick hem ett somrigt bud med sminknyheter från Yves Rocher. Jag har sett branschkollegor marknadsföra deras produkter och blev sugen på att faktiskt ge något annat smink en ärlig chans, hur nöjd jag än må vara med det jag redan använder.

Så nu har jag under ett par veckor testat det här:

Primer – Lystergivande

Den här har jag använt som en dagkräm. Jag upplever att primern gör så att makeupen håller bättre! Den gör inte heller att jag känner mig ”matt” utan att den faktiskt gör så att jag istället glowar.

Solpuder – pärlemorskimrande

Efter min primer har jag använt mig utav det här solpudret i hela ansiktet. Det har blivit en otroligt fin grund tillsammans med lystret från primern och gett mig en sådan där härligt naturlig men solkysst look.

Highlighter puder – Lystergivande duo

Efter att ha applicerat solpuder har jag duttat det här highlightande pudret på önskade partier. Jag har velat framhäva mina kindben och tagit lite på näsan och hakan. Jag personligen har använt mig av den lite mörkare tonen men tänker att den ljusa kan vara fin att dra lite på bröstet för att få lite glow där också.

Highlighter – lystergivande stift

Avslutningsvis har jag använt mig utav det här lystergivande highlighterstiftet för att ytterligare bättra på den sista touchen av lyster och öka glowet. Den ljusar upp huden och har kört stiftet direkt mot kindbenen, näsan och hakan för ett extra glimmer.

Jag har faktiskt fått DM:s som lyder ”Har du gjort något annorlunda den senaste tiden? Tycker du ser så fräsch och glowig ut”.Och det som jag har gjort annorlunda är att använda produkterna ovan🙌🏼

& jag måste vara ärlig och säga att jag älskar sminket. Om Nouba någonsin skulle försvinna känns det tryggt att jag nu jag hittat något annat som också kan ge mig den där naturliga looken med glow som jag faktiskt söker.

Så tips, tips, tips till dig som söker budgetvänligt smink som ger dig glowet, testa Yves Rocher!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00