ANNONS
Integritet på Tailsweep

Det perfekta mellanmålet för mig som är på språng

/

I annonssamarbete med Lindahls kvarg

Jag kan i det här inlägget stolt berätta att jag är Lindahls nya ambassadör för 2020!

Det glädjer mig att få arbeta med samarbetspartners som jag genuint älskar. Långt innan vi inledde detta samarbete har Lindahls kvarg varit något vi handlar om, och om igen!

Här hemma ska fyra magar mättas och vi käkar kvarg i skål, har i sås, i våffelsmet, smoothies och jag har till och med testat att baka med kvarg. Jag är ständigt på jakt efter roliga, innovativa recept på just kvarg!

& nu skulle jag vilja presentera en av vårens nyheter från Lindahls kvarg, något som VERKLIGEN passar mig som konstant är på språng-

DRICKKVARGEN med smaken ”tropisk”

Påväg mellan hämtningar mellan föris och skolan!

Denna drickkvarg kommer i en förpackning som rymmer hela 330 ml så det är verkligen ett legitimt mellanmål. Den tropiska smaken smakade ljuvligt.

Det enda som krävs är att du skakar ordentligt. Sedan har du en krämig, mild och fräsch kvarg att njuta av. Perfekt att dricka på eftermiddagen innan man hämtar hem kids, eller slänger med i träningsväskan för att dricka efter ett köttigt pass. Kvargen kommer laktosfri, utan tillsatt socker och är dessutom proppad med protein.

Jag ser kvargen lite som min egna dunderhonung, något sött och gott som gör att jag blir stark och laddar upp mig med energi för det som komma skall!

-Lindahls stora nyhet drickkvarg är laktosfri och innehåller massor med protein

Nyheten finns i fler oslagbara, krämiga och milda smaker än den tropiska. Hur spännande låter inte ”smultron”, ”hallon & vanilj” och ”päron & vanilj”? Jag måste testa ALLA!

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00