ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tre frukostfavoriter

/

Den här trion har jag världens drille på just nu!

-Lindahls kvarg (jag tycker att vaniljsmak är godast, Chelsie’s Organics kakao granola och färska jordgubbar 🍓

Copyright 2020. All rights reserved.

Längtar dock tills de svenska jordgubbarna börjar att säljas, tycker att dom är sötare och godare.

-Vad äter du helst till frukost varje, varje, varje dag just nu?

Copyright 2020. All rights reserved.

Hade visst fyra frukostfavoriter just nu. Samlar på fina koppar med citat från Astrid Lindgrens magiska berättelser.

Just den här koppen med Astrids egna citat ”Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mer kärlek, så kommer folkvettet av sig själv” har jag cravat länge efter -Så köpte den till mig själv som en förskotts födelsedagspresent!

(Jag fyller år först den 19e juli🤷🏻‍♀️🤣)

Copyright 2020. All rights reserved.

Tisdagsstatus: Idag försvinner jag i en liten skrivbubbla. Har ett gäng texter att knåpa på under dagen. Fick DM:s igår om hur jag lyckas hålla min hy glowig och måste bara få skriva att jag känner/ser sjuk skillnad på min hy efter förra veckans IPL behandling hos Flora Kliniken🙌🏼

Mikaela svarade på den här bilden från min story: ”Hur kan du fortfarande se så glowig ut, jag känner mig levande död”

Igår efter en heldags plåtning

Copyright 2020. All rights reserved.

Imorgon ska jag tillbaka till Flora för att köra microneedling. Jag kör ett race just nu med att investera i min egen hudhälsa. Det har varit oerhört dränerande att få sämre självkänsla pga tråkiga ärr och jag är SÅ tacksam för att min pågående behandling redan gett resultat!

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00