ANNONS

Förvandlingen av köket -säg hej till bistroköket

/

Jag kan knappt ta in förvandlingen av köket. Vi hade visserligen redan ett himla fint och bra kök, men alldeles för vitt. Med små medel, och med hjälp av min vän Meley som är inredningsarkitekt och driver MW-Designskapades bistroköket!

Det jag är allra gladast för är den nya, sociala ytan. Jag ser köksön som världens investering. Dels för det sociala men också för mer förvaring.

Före:

Efter: Allt är inte hundra procent klart än, vi väntar fortfarande in stenskivor och glasrack ovanför köksön där vi kommer att ha våra glas hängande.

Luckor: Från vitt, till grått. Fått frågor om vad färgen heter och vi valde ”NCS 4502-Y (grå med lite gult i). Har också fått frågor om vad det kostade för oss att lackera om. Vi hade 15 luckor och fick pynta 15.000 kr och då ingick montering.

Platsbygge: Förutom köksön så byggde vi in vinkylen, och byggde till mer förvaringsskåp.

Säg hej till den nya kaffeplatsen! I och med att micron sitter ovanför förstod vi att det måste finnas el. Hantverkarna trollade fram ett eluttag & vips blev detta platsen för kaffemaskinen!

Här kommer det också en fin stenskiva inom kort

Kakel: Jag trodde inte att vitt kakel skulle göra en så otroligt stor skillnad. Vi valde blanka plattor med 15×15 cm.

Under kaklandet fick jag en idé om att även kakla mer på en vägg. Jag är himla nöjd över resultatet, det känns nu som att det finns en osynlig gräns mellan köket och matsalen

Nu längtar jag tills de sista är på plats. Vi väntar på stenskivor, glasrack och barstolar. Då kommer återigen bilder på slutresultatet. Varenda gång jag kliver in i köket blir jag häpen.

Det blev mycket bättre än vad jag hade förväntat mig och är så extremt tacksam mot Meley som har varit en stjärna i det här projektet. Det är hon som har lett allting framåt och hela förvandlingen har gått smidig.

& stringhyllorna är tillbaka med fin dekoration

NÖJD TJEJ, HEJ!

//Det farliga med att börja göra om hemma är att jag nu vill fortsätta. Tror att matsalen blir mitt nästa projekt 🤣

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00