ANNONS

4 svar på frågor i kommentarerna

/

”Att ha en hund är ett väldigt stort ansvar och man blir väldigt låst. Snälla, snälla ha det i åtanke. Ni har fortfarande små barn, reser mycket och gillar att vara spontana. Hundar kan inte följa med på alla restauranger eller överallt ni vill. Finns inget så hemskt som alla små valpar som finns på blocket för att folk inser att de inte hade tid.

Köper man en hund ska man själv ansvara för den, sen kan man självklart ha hjälp ibland men att ständigt behöva hjälp då är det inte rätt tid.

Sug på karamellen. Längta, tänk igenom rad och vad som passar er. Är ni beredda att ge upp ett par resor om året, spontana restaurangbesök etc”?

Jag hör era resonemang under gårdagens status gällande att vi skulle bli med hund. Jag förstår att ni ifrågasätter oss med tanke på hur vår levnadssituation sett ut/ser ut. Samtidigt blir det lite svårt för mig att ta in era tankar om VAD som passar VÅR familj och inte.

Vi förstår att det skulle innebära ett enormt ansvar att skaffa hund. Att man skulle behöva anpassa livet/offra tidigare självklarheter efter en eventuellt fyrbent familjemedlem. Men jag är övertygad om att vi skulle ställa om, om vi skulle bli med hund!

Just idag är vi inte där, redo för att offra/anpassa. Just nu vill vi leva fritt och vi njuter av att tuffa småbarns år är förbi. Men jag skulle absolut kunna tänka mig en hund senare i livet. Det skulle dock kännas viktigt att matcha en ras som skulle passa vårt levnadssätt.

Läs mitt tidigare inlägg om vilken hundras jag matchar med HÄR

Lilla Viola ger oss oerhört mycket glädje och kärlek💗

Copyright 2020. All rights reserved.

Cornelia i kommentarerna tipsade också om hundrasen Bichon Havanaise. Tydligen en härlig familjehund, utan jakt/vaktinstinkt, lagom storlek och som dessutom inte fäller päls😍

-”Vad fick tjuvarna med sig”

Dom fick med sig både det ena och det andra. Det materiella skiter jag nästan i. Det som smärtar och gör mig arg är att dom tog sig friheten att bryta sig in i vårt HEM. Vår trygga borg och vår personliga svär.

Och deras förstörelse i vårt hem känns dränerande. Dörrar, golv, vår trappa, garderober och jack i både tak och vägg…

Vill du läsa mer om inbrottet kan du göra det HÄR

-”Vad är det för Brun utan sol du använder? Eller är de en solarium bränna? Sjukt fin färg iallafall! Massa kärlek!”

Det är ju lite fusk. Jag har mitt chilenska påbrå så är ”solbränd” året om. Upptäckte lite fräknar efter helgen så tror att vårsolen redan börjat göra sitt- Så missa inte solskyddsfaktorn!

Jag har använt Noubas solpuder sedan den dagen jag började sminka mig. Aldrig testat något annat, och kommer inte heller att göra det så länge Nouba producerar just solpuder!

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Vilken kamera använder använder ni?

Fick en fråga om vilken kamera vi använder igår efter att man skymtade ”finkameran” runt halsen på mig i skogen.

Vi använder en Olympus modell ”OMDM10”. Vi är supernöjda med Olympus och använt dom i flera år. Det jag tycker allra bäst om är Wi-Fi funktionen. Att man via en app kan få ner bilderna man tagit till telefonen med en gång🙌🏼

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00