ANNONS

Testat ny och innovativ hårvård

/

I annonssamarbete med HairLust

Jag minns hur ledsen jag blev när jag slutade amma båda barnen, men framför allt Leonore. Tills då hade jag haft ett långt, tjockt Pocahontas hår men hormonerna spelade mig ett spratt. Jag tappade mycket hår och jag fick en ofrivillig lugg pga hår som faktiskt gick av.

-Minns ni när jag var på sats och hårtorken BRÄNDE bort mitt hår?

Sedan jag blev mamma och hormoner spelat mig spratt har jag blivit noga med att vårda mitt hår. Dels med vårdande behandlingar men också med produkter. Många gör det felet att de lägger mycket pengar på den yttre hårsbredden men glömmer bort den inre hårvården.

Detta gör jag för att boosta mitt hår & stärka min inre hårvård:

-Äter hårvitaminer

”Hair Growth Formula” är välsmakande, veganska vingummi vitaminer till håret. Dessa har jag ätit i lite mer än en månad och känner skillnad på hårets kvalité (min frisör frågade faktiskt mig ”vad har du gjort med håret, det känns friskare och tjockare”).

Dessa är sockerfria och innehåller vitaminer som bidrar till att bibehålla en normal hårväxt. Håret får näring och bygger upp styrka INIFRÅN och ut med hjälp av bland annat biotin, folsyra, B5, B6 och B12.

De läckra vitaminerna kommer i en förpackning om 90 vingummin och räcker för en månad. Hugo håller också på att spara ut sitt hår så märker att även han är och nallar utav mina hårvitaminer🤣

Vill du läsa mer om dessa kan du klicka HÄR

Jag käkar också hårtabletter som tillför näring och som boostar hårsäckar och hårbotten. ”Hair Growth Formula” kapslar är speciellt framtagna och utvecklade för kvinnor i Norden. De möter vår livstil samt klimat och är speciellt framtagna för att ge vårt hår styrka.

Vill du läsa mer om dessa kan du klicka HÄR

Jag kom i kontakt med HairLust under 2020. Kände inte till varumärket innan men fastnade för att det dels är ett skandinaviskt varumärke som arbetar för att ta bort tabuer som tunt hår och håravfall.

Jag har mina egna erfarenheter utav detta i och med att hormoner spelade mig ett spratt när jag slutade amma vilket påverkade mitt hår. Har också mött andras dåliga självkänsla just när håret förändras. Och att HairLust faktiskt lägger ett stort fokus på den inre hårhälsan och inte enbart på den yttre är ett stort plus från mig.

Ingredienserna är som sagt veganska, naturliga och utvecklade för oss i Norden.

-Har ni testat en hårmask någongång?

Det hade inte jag gjort! ”HairLust Hair Growth & Protection” hårmask:

Hjälper mot både torrt hår och kluvna toppar. Innehåller bland annat vegetabiliska proteiner och fettsyror som balanserar hårets fuktbalans och hjälper också till att stärka. Använd denna hårmask 1-2 gånger i veckan. Applicera i blött hår och låt masken värka i ca 5-10 minuter. Skölj sedan ur. För bästa resultat bör man avsluta med HairLust balsam.

Du kan läsa mer om hårmasken HÄR

-Vad känner du till om naturmaterialet Bambu?

Bambu är ett skonsamt material som används mer och mer i framtagningen utav skönhetsprodukter. Här kommer två från HairLust.

Bamboo Turban Hair Towel:

Denna utformade tuban för huvudet gör att håret torkar upp till 10 gånger snabbare än med en vanlig handduk. Bambu är som sagt ett varsamt material och lämpar sig bra för torrt och slitet år.Turbanen kommer med en knappinsats så det går oerhört smidigt att få upp en turban!

HairLust Bamboo Hairbrushes:

PERFEKT hårborste i vår familj som består av tre tjejer med långt hår och nu även med en man som håller på att spara ut sin längd! Denna bambutillverkade hårborste är slitstark och kan användas varje dag. Dess piggar masserar hårsäckarna vilket leder till att blodcirkulationen ökar i rötterna och gör ditt hår slitstarkare.

-Har ni någonsin hört/upplevt så innovativa produkter för håret? SÅ glad över att detta nu står i mitt badrumsskåp och hjälper både min inre och yttre hårhälsa♥️

Skulle du vilja testa någon produkt utav HairLust så kan du använda min kod PAULA20 för att få 20% rabatt vid ditt köp. Rabatten gäller fram till 10e april och hemsidan hittar du HÄR

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00