ANNONS
Integritet på Tailsweep

Testar den innovativa ansiktsbehandlingen synergi+

/

I annonssamarbete med Skin Nurse Uppsala

Idag tog fina Kerstin hand om mig. En god väns mamma som driver Skin Nurse Uppsala. I förra veckan beklagade jag mig över min försämrade hy över en lunch. Då berättade min vän om hennes mammas senaste djuprengörande behandling:

Synergi+

För mig har orenheter samlats som ett centrerat parti runt mun och haka. Liiite upp mot kinder och jag har inte kunnat hålla mig. Petat och klämt vilket är ett stort no, no vid oren hud. Har klämt så mycket att jag gett mig själv ärr vilket jag idag sörjer.

Före:

Copyright 2020. All rights reserved.

Vid förändrad hud jag har såklart tänkt. Hur ser min kost ut, hur ser mina levnadsvanor ut, dricker jag tillräckligt med vatten, sover jag, är jag stressad osv. Detta befinner jag mig i under detta nu så jag får fortsätta att fundera och testa. Efter denna djuprengöring hoppas jag att det ska ordna sig.

-Det var allra första gången som jag testade Synergi+!

& behandlingen skilde sig mycket från de ansiktsbehandlingar som jag har gjort tidigare.

Inte en enda gång gjorde det ont, inte ens när Kerstin tog bort igentäpta porer. Hon använde inte heller sina egna händer en endaste gång- utan allt jobb med att rengöra gjordes utav den här utvecklade maskinen?

Synergi+ är en utvecklad och avancerad ansiktsbehandling för att rengöra ansiktet på djupet. Behandlingen hade fyra steg:

1: Del ett var uppdelad i tre tekniker. Först använde Kerstin en vakuumpump som spolade ned vätska i mina porer för att lösa upp/rengöra. Sedan var det enkelt att med samma lilla vakuumpump dra upp de smutsiga porerna.

Sista steget i steget ett var att återigen föra ned en vätska som ger näring och återfuktning i mina porer.

Man är ju van vid att det gör svinont när porer ska bort ?

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

2: ”Madonna-peeling”:

Mitt ansikte blev insmort med ett tjockt lager utav gel. Sedan använde Kerstin ett speciellt, vibrerande handtag och cirkulärt masserade mitt ansikte. Detta för att öka blodcirkulationen och hjälpa min hud att öka halten syre i blodet. Detta för att öka cellförnyelsen och ge mig en friskade hud.

Detta var skönt

Copyright 2020. All rights reserved.

3: Nedslussning av ”Keep it bright”:

Tillbaka till vakuumpumpen som slussade ned en kräm som innehöll hyaluronsyra till mina porer. Allt för att främja till en bättre hud, ge mig en jämnare hy och motarbeta orenheterna.

4: ”All U Need Gel:

Vi avslutade behandlingen med att applicera ett gel som verkar uppstramande och återfuktande.

Denna behandling passar dig som har en oren hy, vill strama till huden, öka cellförnyelsen, minimera rynkor, öka blodcirkulationen, få ett ökat lyster, djuprengöra och minimera porer.

Efteråt kände jag mig REN

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag och Kerstin har fortfarande en del att jobba på. Fick med mig specialtillverkade rengöringsprodukter som jag får fortsätta att kämpa med hemma. Om ett par dagar ska vi höras igen och utvärdera min känsla. Det känns redan bättre men har som sagt tyvärr gett mig själv tråkiga ärr.

Här skymtar man en del av min haka och ett av mina problemområden

Copyright 2020. All rights reserved.

Förutom just denna innovativa ansiktsbehandling erbjuder Kerstin och Skin Nurse Uppsala IPL laserborttagning som tar bort hår på hela kroppen, borttagning av pigment fläckar, borttagning av ytliga blodkärl och hon har även maskiner som kan hjälpa till att minska/ta bort ärr, bristningar efter exempelvis en graviditet.

-Om du uppger min kod PAULA15 får du 15% rabatt vid din första behandling – gäller ALLA behandlingar hon utför.
Boka gör du HÄR, uppge PAULA15 som notering när du bokar.

Det unika med Skin Nurse Uppsala och Kerstin är att hon är oerhört flexibel och ställer gärna upp med att arbeta både kvällar och helger. Allt efter kundens behov. Jag och hon har som sagt lite kvar att jobba på och jag känner mig trygg i hennes kompetens och händer. Vill du kika in de olika behandlingarna, komma i kontakt med salongen kan du gå in på hemsidan HÄR.

Processed with VSCO with ka3 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00